Piso de una habitación nuevo, primera planta, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio Faliro
  • € 440.000
  • 2
  • 76
  • 1
  • 1
Anuncio actualizado el 13/05/2024
Descripción
Αν έχετε ονειρευτεί να αποκτήσετε το δικό σας ακίνητο στην Ελλάδα, το οροφοδιαμέρισμα αυτό είναι αυτό που ψάχνετε. Βρίσκεται σε μια όμορφη περιοχή, ακριβώς δίπλα στο τραμ και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από όλα τα καταστήματα και την παραλία. Αυτή η μικρή πολυκατοικία αποτελείται από 3 ακίνητα τα οποία διαθέτουν όλα ιταλικές κουζίνες (Veneta Cucine), εντοιχισμένες συσκευές Bosch, σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τεράστιο αποθηκευτικό χώρο και πάρκινγκ.
Αυτό το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 1ου ορόφου είναι 76m2 με 22m2 υπόγεια αποθήκη και μία θέση στάθμευσης.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί την αυθεντικότητά της, το Παλαιό Φάληρο προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, τον Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Características
Referencia
W-02VFCN
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
76 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 440.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante