Piso de tres habitaciones Σύμης 11, Orio Vrilission, Melissia

MelissiaΣύμης 11
  • € 1.300/mes
  • 3
  • 120
  • 2
  • 3
Anuncio actualizado el 23/05/2024
Descripción

Διευκολύνετε τη διαδικασία εύρεσης και ενοικίασης διαμερίσματος, επιλέγοντας ένα από τα επιπλωμένα διαμερίσματά μας για τη διάρκεια που επιθυμείτε. Ευέλικτη μίσθωση διάρκειας από ένα μήνα μέχρι ένα έτος ή και περισσότερο.


Προσαρμόζουμε τις τιμές μας ανάλογα με τη διάρκεια μίσθωσης. Η τελική τιμή θα διαμορφωθεί βάσει της ημερομηνίας έναρξης και λήξης της μίσθωσης.


Η τιμή για αυτό το διαμέρισμα ξεκινά από 1,300€* / μήνα. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας και εισάγετε τις ημερομηνίες διαμονής σας για να δείτε ενημερωμένες τιμές για τη συγκεκριμένη κράτησή σας.



Κλείστε αυτό το διαμέρισμα online!


https://www.theblueground.com/furnished-apartments-athens-greece/north-melissia-971?utm_source=classified-4



Νιώσε σαν στο σπίτι σου, όπου και αν επιλέξεις να μείνεις με την Blueground. Θα λατρέψεις αυτό το μοντέρνα επιπλωμένο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, για τη διακόσμησή του, την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το ευρύχωρο καθιστικό του. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, κοντά σε όλα όσα έχει να σου προσφέρει τα Μελίσσια!



Ο χώρος


Έπιπλα μοναδικού design, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, smart TV ή/και ασύρματα ηχεία τελευταίας τεχνολογίας, είναι λίγες μόνο από τις ανέσεις που σου προσφέρει αυτό το διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων της Blueground. Θα το αγαπήσεις όμως και για τη μοναδική του τοποθεσία, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Μελισσίων.



Διαρρύθμιση δωματίων ύπνου



Υπέρδιπλο κρεβάτι: 160 εκ.

Διπλό κρεβάτι: 140 εκ.

Παροχές κτιρίου



  • Ασανσέρ

  • Πλυντήριο



Άφιξη και συνεχής υποστήριξη πελατών


Θα σε υποδεχτεί κάποιο μέλος της ομάδας της Blueground ή θα σου δοθούν οδηγίες για να κάνεις μόνος σου check-in.


Κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, η ομάδα μας θα είναι διαθέσιμη για να σε βοηθήσει με οτιδήποτε χρειαστείς. Μέσω της ειδικής mobile εφαρμογής της Blueground έχεις συνεχή υποστήριξη, ενώ μπορείς ακόμη να προγραμματίσεις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης ή επισκευής, με το πάτημα ενός κουμπιού.



Ιδανική τοποθεσία


Τα Μελίσσια είναι μια ήσυχη περιοχή στα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Απέχει περίπου 25 χλμ. από το αεροδρόμιο και 14 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Η περιοχή είναι ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες καθώς είναι γνωστή για τα πράσινα τοπία και τα όμορφα πάρκα. Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτάσεις στα Μελίσσια είναι με λεωφορείο, ενώ ο κοντινότερος σταθμός ΗΣΑΠ είναι αυτός του Αμαρουσίου.

Características
Referencia
971
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
120 m²
habitaciones
3 dormitorios, 2 baños
planta
3° planta, con ascensor
otras características
Chimenea
Sistema de alarma
Puerta blindada
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 1.300/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1992
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
Δ
Visita virtual
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante