Piso de dos habitaciones planta baja, Centro, Grevena

Grevena
  • € 72.000
  • 2
  • 98
  • 1
  • B
Anuncio actualizado el 14/05/2024
Descripción
Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ισόγειο διαμέρισμα, καθαρού εμβαδού 90,89τ.μ. και μικτού 97,97τ.μ. στη θέση Δόξα-Προσήλιο στα Γρεβενά.
Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 2006 σε αγροτεμάχιο επιφανείας 4.003,05τ.μ..

Το διαμέρισμα καταλαμβάνει ολόκληρο τον ισόγειο όροφο και αποτελείται από δύο δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο κι αποθήκη.

Βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά του κέντρου της πόλης. Στην περιοχή υπάρχουν κυρίως αγροτικές εκτάσεις, κάποιες βιοτεχνικές μονάδες, επαγγελματικές αποθήκες και λίγες ιδιόκτητες μονοκατοικίες.

Η πρόσβαση γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Γρεβενών - Σαμαρίνας.

Η τιμή πώλησης στην καταχώριση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού για το ανωτέρω περιγραφόμενο διαμέρισμα κι ανέρχεται στο ποσό των 72.000€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στην αρμόδια συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Δευτέρα 22 Ιουλίου).

Την ίδια μέρα σε ξεχωριστό πλειστηριασμό διατίθεται στην ίδια οικοδομή το διαμέρισμα του 1ου ορόφου με τιμή προσφοράς το ποσό των 72.000€

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα ακίνητα που πωλούνται μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Características
Referencia
416561
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
98 m²
habitaciones
2 dormitorios, 1 baño
planta
Planta baja
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Costes
precio
€ 72.000
Eficiencia energética
año de construcción
2006
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante