Piso de tres habitaciones muy buen estado, primera planta, Kato Halandri, Chalandri

Chalandri
  • € 900/mes
  • 4
  • 110
  • 2
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 15/05/2024
Descripción
Σε αναζήτηση ενός οικείου και λειτουργικού οροφοδιαμερίσματος στον παραδοσιακό οικισμό του Κάτω Χαλανδρίου; Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα προσφέρει έναν ευρύχωρο χώρο 110 τ.μ., με έναν λειτουργικό διαχωρισμό σε 3 δωμάτια. Κατασκευασμένο το 1975 και ανακαινισμένο το 2020, συνδυάζει την παραδοσιακή αισθητική με μοντέρνες ανέσεις. Βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας τριπλοκατοικίας χωρίς ασανσέρ.

Η κατοικία διαθέτει μια κλειστή κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC, ενώ το σαλόνι και η τραπεζαρία δημιουργούν ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν μια βεράντα με θέα, ιδανική για χαλάρωση και διασκέδαση.

Η αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου εξασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ η ανοικτή θέση στάθμευσης είναι βολική για τους κατοίκους. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, τέντες, τζάκι και ενεργειακή κλάση πιστοποιητικό σε εξέλιξη.

Με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις του Χαλανδρίου, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που αναζητά έναν λειτουργικό και άνετο χώρο διαβίωσης. Κωδικός ακινήτου: 11576. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Características
Referencia
11576
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
110 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
1° planta
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 900/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante