Piso de una habitación Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη, Xirokrini, Xirokrini - Panagia Faneromeni

Xirokrini - Panagia FaneromeniΞηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
  • € 55.000
  • 2
  • 57
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 15/05/2024
Descripción
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη - Ξηροκρήνη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 57 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1965. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, έχει κουφώματα Ξύλινα με Μονά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Ξύλο. Η κατάστασή του είναι: Χρήζει ανακαίνισης, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, 500 Μέτρα από μετρό, 1000 Μέτρα από πόλη, 2000 Μέτρα από λιμάνι, 2000 Μέτρα από παραλία και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επένδυση.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
Referencia
913046
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
57 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
otras características
Balcón
Costes
precio
€ 55.000
Eficiencia energética
año de construcción
1965
estado
Para reformar
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante