Piso de tres habitaciones quinta planta, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
  • € 270.000
  • 4
  • 118
  • 1
  • 5
Anuncio actualizado el 15/05/2024
Descripción
Καλώς ήρθατε στην αστική σας όαση! Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα δίπλα σε πάρκο, προσφέρει το τέλειο μείγμα σύγχρονης πολυτέλειας και άνεσης μέσα στην καρδιά της ζωντανής πόλης. Μπείτε στο ευρύχωρο, φωτεινό σαλόνι που κοσμείται από μαρμάρινο δάπεδο και μεγάλα παράθυρα που λούζουν το χώρο με φυσικό φως. Η ανοιχτή διαρρύθμιση ενσωματώνει άψογα το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κουζίνα, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση. Κάθε ένα από τα τρία υπνοδωμάτια προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο για να αποσυρθείτε στο τέλος της ημέρας. Με ευρύχωρες ντουλάπες και μεγάλα παράθυρα που πλημμυρίζουν τα δωμάτια με φυσικό φως, θα βρείτε την τέλεια ισορροπία άνεσης και ηρεμίας σε κάθε γωνιά. Οι πρόσθετες παροχές περιλαμβάνουν, ανεξάρτητη θέρμανση, ψύξη και ασφαλή χώρο στάθμευσης. Επιπλέον, το ακίνητο έχει άνετη πρόσβαση σε κοντινές επιλογές για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση. Ζήστε την επιτομή της αστικής ζωής σε αυτό το εξαιρετικό αστικό διαμέρισμα κοντά στο πάρκο. Προγραμματίστε μια επίδειξη σήμερα και αποκτείστε το!

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Πρόκειται για μια μεσοαστική, ασφαλή και ήσυχη περιοχή κατειλημμένη κυρίως από κατοικίες και καταστήματα κάθε είδους, εξυπηρετούμενη από πολλές γραμμές λεωφορείων και ευρισκόμενη πολύ κοντά στη γραμμή του Μετρό. Σχολεία, εστιατόρια, πολλά super markets καθώς και διάφορα στέκια καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή καλύπτεται απο 3 κεντρικές αρτηρίες καθώς και άμεση πρόσβαση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10min από την καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμενα από πολλές γραμμές λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη γραμμή του Μετρό.
Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ησυχία, εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (10 min.) με άμεση πρόσβαση προς τα Πανεπιστήμια, Ι.ΙΕΚ., Δημόσιες Υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Σχολεία και από καλή συγκοινωνία.
Características
Referencia
W-02VMVM
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
118 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
5° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Costes
precio
€ 270.000
Eficiencia energética
año de construcción
1982
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante