Piso de tres habitaciones Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως, 275, Αθήνα Ελλάδα, 10444, Stathmos Larisis, Kolonos - Kolokynthous

Kolonos - KolokynthousΛεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως, 275, Αθήνα Ελλάδα, 10444
  • € 446.040
  • 4
  • 118
  • 2
  • 3
Anuncio actualizado el 15/05/2024
Descripción
Σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, η GREEN Properties δημιούργησε ένα νέο σύγχρονο συγκρότημα κατοικιών minimal αισθητικής, που παρέχει στους κατοίκους της άμεση πρόσβαση στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, προσφέροντας τους μια άνετη και ποιοτική καθημερινότητα.

Όλοι οι χώροι διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα προκειμένου να υπάρχει αρμονική σύνδεση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επιπλέον, υπάρχουν θέσεις στάθμευσης στην pilotis αλλά και στο υπόγειο, όπου η πρόσβαση των αυτοκινήτων γίνεται με ανελκυστήρα (car lift).

Επίσης, το κτήριο είναι εξοπλισμένο με ηλιακούς συλλέκτες και φωτοβολταϊκά στη στέγη συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και προσφέροντας ενεργειακή ασφάλεια.

Η πρόσοψη του κτηρίου χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και συμμετρία, με γήινες αποχρώσεις που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική του.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.
Características
Referencia
Γ1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩ
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
118 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
3° planta, con ascensor
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Costes
precio
€ 446.040
Eficiencia energética
calefacción
Individual, por bomba de calor
Eficiencia energética
A+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante