• € 850/mes
  • 165
  • 2
Anuncio actualizado el 02/06/2024
Descripción
Ενα ιδανικό ακίνητο για τον επιχειρηματία που αναζητά χώρο να τον διαμορφώσει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Γωνιακό επί των οδών Θερμοπυλών και Πλάτωνος στο Μοσχάτο με νοτιοδυτικό προσανατολισμό που προσφέρει φυσικό φως όλη την ημέρα. Προσβάσιμο από το επίπεδο του δρόμο με σκάλες και από τις δύο μεριές και περιτριγυρισμένο από φυτά είναι μια ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που στοχεύουν τους κατοίκους της γειτονίας.

Ένας ενιαίως χώρος ιδανικώς για σχολές χορού, pilates και πολεμικών τεχνών καθώς υπάρχουν πολλά σχολεία σε εμβέλεια 5 λεπτών με τα πόδια. Μια καλή επιλογή και για όσους αναζητούν χώρο για γραφεία, αποθήκη η βιοτεχνία μιας και η κεντρική αγορά του Μοσχάτου απέχει 5 λεπτά και 10 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Μπορεί να διαχωριστεί με γυψοσανίδες για να δημιουργηθούν χώροι διαφόρων χρήσεων. Με τέσσερις πόρτες στην πρόσοψη ( 2 σε κάθε πλευρά ) προσφέρει επίσης την δυνατότητα να χωριστεί σε 2 υποκαταστήματα.
Τα ταβάνια ύψους 3,10μέτρα προσφέρουν την επιλογή για την τοποθέτηση ψευδοροφής σε περίπτωση που χρειάζονται εγκαταστάσεις στην οροφή. Το πάτωμα στρωμένο με μαρμάρινα πλακίδια μπορεί εύκολα να καλυφθεί με οποιοδήποτε υλικό επιθυμείτε.

Características
Referencia
EK-6694055
contrato
Alquiler
tipología
Taller
superficie
165 m²
habitaciones
2 baños
otras características
Situación en esquina
Exterior
Costes
precio
€ 850/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Para reformar
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular