Piso de una habitación primera planta, Aktimones, Galatsi

Galatsi
  • € 85.000
  • 2
  • 50
  • 1
  • 1
  • No
Anuncio actualizado el 16/05/2024
Descripción
Με άμεση πρόσβαση στην αγορά της Λεωφόρου Βεΐκου και τον μελλοντικό σταθμό του μετρό αλλά ταυτόχρονα σε ήσυχο και ανοιχτό σημείο στην περιοχή των Ακτημόνων, πωλείται οροφοδιαμέρισμα πρώτου ορόφου, 50τμ, κατασκευής του 1977, σε μικρό κτίριο τριών κατοικιών, χωρίς κοινόχρηστα και χωρίς ασανσέρ.
Το διαμέρισμα έχει άριστη διαρρύθμιση και η επιφάνειά του έχει αξιοποιηθεί στο έπακρο, χωρίς να έχει χαμένους χώρους. Διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο με μεγάλη ντουλάπα, ανεξάρτητη και πολύ λειτουργική κουζίνα, και ένα μεγάλο, για τα δεδομένα των τετραγωνικών σαλόνι, στο οποίο χωράει και τραπεζαρία. Επιπλέον έχει δημιουργηθεί ένας έξτρα χώρος, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν γραφείο ή ακόμα και σαν δεύτερο υπνοδωμάτιο. Το ακίνητο διαθέτει επίσης κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνο, ενώ διατίθεται επιπλωμένο, όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες.
Δεδομένης της περιορισμένης διαθεσιμότητας ακινήτων λίγων τετραγωνικών, σε συνάρτηση με την αυξημένη ζήτηση, το συγκεκριμένο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική πρόταση. Το ακίνητο είναι μισθωμένο μέχρι 31/12/2024.
Características
Referencia
EK-6702337
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
50 m²
habitaciones
2 (1 dormitorio, 1 otro), 1 baño
planta
1° planta
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Exterior
Amueblado
Costes
precio
€ 85.000
Eficiencia energética
año de construcción
1977
calefacción
Individual, alimentación eléctrica
Eficiencia energética
Ε
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante