Dúplex 160 m², Epano Archanes, Archanes

Archanes
  • € 190.000
  • 5+
  • 160
  • 2
  • No
Anuncio actualizado el 17/05/2024
Descripción
Πωλούνται δυο παραδοσιακού τύπου πετρόχτιστες κατοικίες τύπου μεζονέτα επιφάνειας 80,00 τ.μ. /κάθε κατοικία με κοινή αυλή οι οποίες βρίσκονται στο βραβευμένο και πρότυπο χωριό Αρχανών Ν. Ηρακλείου – Κρήτη – Χώρα Ελλάδα – Τιμή πώλησης 190.000 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ:

Η κάθε μεζονέτα είναι περίπου 80 τ.μ. και έχουν ανεγερθεί σε οικόπεδο περίπου 400 τ.μ.
Η κάθε κατοικία έχει 2 υ/δ, 1 μπάνιο, κουζίνα, καθιστικό και τζάκι.
Έτος Κατασκευής 2000.
Τύπος κατασκευής: πετρόκτιστο
Έχουν κοινή αυλή με ξυλόφουρνο, ψησταριά και πέργκολα.
Έχουν θέρμανση με λέβητα.
Οι κατοικίες πουλιούνται με όλον τον εξοπλισμό (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές) που διαθέτουν.
Κάθε μεζονέτα αποτελείτε από δυο ορόφους και είναι περίπου 80 τ.μ. κάθε οικία περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Στον ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα, το καθιστικό και το τζάκι. Ενώ αντίστοιχα στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα δυο υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Η αισθητική του χώρου προσιδιάζει στην παραδοσιακή διακόσμηση της κρητικής κουλτούρας. Οι δυο κατοικίες έχουν κοινούς εξωτερικούς χώρους που καλύπτονται με μια ξύλινη πέργολα και διαθέτουν ξυλόφουρνο και ψησταριά.

Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου: Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο:

Για ιδία χρήση για ανθρώπους που επιθυμούν την ηρεμία και την χαλάρωση σε μια ήσυχη τοποθεσία εκμεταλλευόμενοι την φύση 100% . Μπορεί να αγοραστεί από μια οικογένεια η οποία θα διανέμει στην μια κατοικία και την άλλη μπορεί να την εκμεταλλεύεται τουριστικά 12 μήνες τον χρόνο μιας και το χωριό των Αρχανών έχει έντονο τουριστικό ενδιαφέρον λόγω της ορεινής τοποθεσίας του και την μεγάλη φήμη του για τον αρχιτεκτονικό του σκεδασμό.
Επενδυτικά: Αγοράζοντας όλο το ακίνητο και χρησιμοποιώντας και τις 2 κατοικίες με σκοπό την τουριστική χρήση, δεδομένου του έντονου επενδυτικού ενδιαφέροντος που υπάρχει στην περιοχή λόγω του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου που θα ολοκληρωθεί το 2025 στο Καστέλι, ένα χωριό σε κοντινή απόσταση από τις Αρχάνες.
Περιγραφή Περιοχής:

Το ακίνητο βρίσκεται στης Επάνω Αρχάνες, που είναι μια κωμόπολη στο νησί της Κρήτης. Απέχει 14 χιλιόμετρα από την πόλη του Ηρακλείου και 14 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του Ηράκλειου «Νίκος Καζαντζάκης».

Οι Αρχάνες είναι μία όμορφη κωμόπολη κτισμένη σε υψόμετρο περίπου 400 μέτρων. Το "πολύχρωμο" αυτό χωριό έχει βραβευτεί σε διαγωνισμό της Ευρωπαικής Ένωσης και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά την οικιστική του ανάπτυξη. Στο χωριό υπάρχει κέντρο υγείας, σχολεία, τράπεζες, Super Market. Γενικά ιδανικός προορισμός για αγορά μόνιμης κατοικίας.

Στην περιοχή μπορείς να επισκεφτείς την όμορφη πλατεία και να απολαύσεις ποικιλία μεζέδων στις ταβέρνες με την αυθεντική Κρητική παραδοσιακή κουζίνα, όπως και να γευθείς το Αρχανιώτικο κρασί. Στα παραδοσιακά λιοτρίβια (φάμπρικες) και τα πατητήρια ο επισκέπτης θα ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι του χωριού παρήγαγαν από αιώνες πριν τα θαυμαστά προϊόντα, το λάδι και το κρασί ενώ δεν είναι τυχαίο ότι στην ευρύτερη περιοχή έχει ανακαλυφτεί πατητήρι που πιστεύεται ότι είναι το αρχαιότερο στον κόσμο. Το καλοκαίρι μπορεί κανείς να συμμετέχει στον τρύγο του αμπελιού παίρνοντας μέρος στην γιορτή του Αρχανιώτη αγρότη αλλά και σε άλλες αγροτικές δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Características
Referencia
5156
contrato
Venta
tipología
Dúplex | Inmueble de lujo
superficie
160 m²
habitaciones
5+ (4 dormitorios, 3 otros), 2 baños
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Chimenea
Buhardilla
Exterior
Balcón
Instalación tv con antena parabólica
Costes
precio
€ 190.000
Eficiencia energética
año de construcción
2000
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante