Dúplex Πατητήρι, Αλόννησος Ελλάδα, 37005, Patitiri, Alonnisos

AlonnisosΠατητήρι, Αλόννησος Ελλάδα, 37005
  • € 460.000
  • 5
  • 200
  • 2
Anuncio actualizado el 17/05/2024
Descripción
Στα βόρεια του λιμανιού του Πατητηρίου, βρίσκεται ένα ακίνητο σε βολική τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια ή 3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Αυτή η μοναδική μεζονέτα κατασκευάστηκε με προσοχή, διαθέτοντας ένα μείγμα αρχιτεκτονικής του 1994 και του 2006 με πρόσφατες ανακαινίσεις το 2018. Στο εσωτερικό, θα βρείτε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με υπερμεγέθη παράθυρα, μαζί με τρία μικρότερα υπνοδωμάτια και δύο ξύλινες σοφίτες εξοπλισμένες με μονά κρεβάτια. Επιπλέον, τα δύο σαλόνια, το καθένα από τα οποία διαθέτει άνετα τζάκια, δύο μπάνια και μια πλήρως λειτουργική κουζίνα παρέχουν άφθονο χώρο για την καθημερινή διαβίωση. Θα χαρείτε να βρείτε έναν εκτεταμένο αποθηκευτικό χώρο 18 τετραγωνικών μέτρων με ντουλάπες και ένα μηχανοστάσιο. Πέρα από το εσωτερικό, σας περιμένουν δύο ευχάριστοι εξωτερικοί χώροι διαβίωσης - ο ένας στεγασμένος στην είσοδο και ο άλλος επιπλωμένος με κομψό ξύλινο δάπεδο μέσα σε μια ιδιωτική, κλειστή αυλή. Απολαύστε κεντρική θέρμανση πετρελαίου σε όλη την έκταση, δύο ξεχωριστές ζώνες κλιματισμού, τηλέφωνο και δυνατότητες διαδικτύου, καθώς και δεξαμενές νερού και σηπτικό σύστημα. Αυτή η καλοφτιαγμένη μεζονέτα έρχεται μερικώς επιπλωμένη και διαθέτει εκπληκτική θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στα βουνά, ειδικά κατά την ανατολή του ήλιου. Με κεκλιμένες, εκτεθειμένες ξύλινες στέγες και όμορφα δάπεδα και τοίχους από πλακάκια γρανίτη στο μπάνιο, είναι ένας χώρος που είναι τόσο πρακτικός όσο και πολυτελής. Οι εξωτερικές αυλές είναι φινιρισμένες με ανθεκτικές πλάκες κόντρα πλακέ και ένα εκπληκτικό ξύλινο κατάστρωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Características
Referencia
Κ0295
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
200 m²
habitaciones
5 (4 dormitorios, 1 otro), 2 baños
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Chimenea
Balcón
Amueblado
Jardín privado
Costes
precio
€ 460.000
Eficiencia energética
año de construcción
2006
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de gasóil
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante