Piso de dos habitaciones muy buen estado, tercera planta, Koukaki - Pediki Chara, Koukaki - Makrygianni

Koukaki - Makrygianni
  • € 495.000
  • 3
  • 92
  • 3
  • 3
Anuncio actualizado el 20/05/2024
Descripción
Ανακαλύψτε την πολυτελή ζωή σε αυτό το ολοκαίνουργιο διαμέρισμα στον τρίτο όροφο που βρίσκεται στην καρδιά του Κουκακίου. Με έκταση 92 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η πολυτελής κατοικία σε ολόκληρο τον όροφο προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης με εκπληκτική ανοιχτή θέα στο λόφο του Φιλοπάππου.
Το διαμέρισμα είναι κατασκευασμένο το 2000 και ανακαινισμένο το 2015. Διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση και την ηρεμία. Δύο καλά εξοπλισμένα μπάνια εξασφαλίζουν άνεση και ιδιωτικότητα. Το ευρύχωρο σαλόνι ενσωματώνεται άψογα με μια ανοιχτή κουζίνα, δημιουργώντας έναν τέλειο χώρο για διασκέδαση και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Απολαύστε την ύπαιθρο στα δύο μεγάλα μπαλκόνια, ιδανικά για πρωινό καφέ ή βραδινή χαλάρωση ενώ θα απολαμβάνετε το γραφικό περιβάλλον.
Αυτό το μοντέρνο σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο με μοντέρνα διακόσμηση και ηλεκτρικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, έτοιμο να μετακομίσετε και να αρχίσετε να μένετε. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό για να σας κρατά δροσερό τους καλοκαιρινούς μήνες και αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου για άνετους χειμώνες.
Ένας μεγάλος ανελκυστήρας παρέχει εύκολη πρόσβαση και το διαμέρισμα περιλαμβάνει μια ασφαλή αποθηκευτική μονάδα στο υπόγειο, προσφέροντας άφθονο χώρο για τα υπάρχοντά σας.
Σε μια πολυσύχναστη γειτονιά, αυτή η ιδιοκτησία συνδυάζει τη γαλήνη του λόφου Φιλοπάππου με την άνεση της ζωής στην πόλη. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα το νέο σας σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια επίσκεψη!
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Στους πρόποδες της Ακρόπολης και μόλις 1 χλμ. από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται αυτή η περιοχή που έχει δει τεράστια αύξηση ζήτησης. Μια εμπορική και τουριστική περιοχή γεμάτη δραστηριότητα, με πανέμορφα νεοκλασικά σπίτια, είναι μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η γοητευτική αυτή περιοχή κάτω από την Ακρόπολη, έχει ψηφιστεί ως μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές του κόσμου (με βάση τα στοιχεία της πλατφόρμας Airbnb). Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί μπήκε στη λίστα: Ως μια από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της κεντρικής Αθήνας, το Κουκάκι έχει δει μια έκρηξη μοντέρνων εστιατορίων, μπαρ και μπουτίκ, προσελκύοντας ένα πλήθος νεαρών σπουδαστών, δημιουργικών και Instagrammers, ενώ διατηρεί τη ζεστασιά και την οικειότητα της Αθήνας του 1960. Το Κουκάκι προσφέρει μια καλή βάση για να ανακαλύψετε τη γοητεία της Αθήνας και των πιο διάσημων τοποθεσιών της, την Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στεγάζεται εδώ και δύο από τους πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας - το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (στάσεις Συγγρού-Φιξ και Ακρόπολη), τραμ, λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα απευθείας δρομολόγια και το λιμάνι του Πειραιά απέχει μόλις 30 λεπτά με το λεωφορείο. Αυτή η περιοχή βρίσκεται μέσα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Características
Referencia
W-02VLHB
contrato
Venta
tipología
Piso | Inmueble de lujo
superficie
92 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 3 baños
planta
3° planta, con ascensor, con acceso para discapacitados
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Amueblado
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 495.000
Eficiencia energética
año de construcción
2000
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante