Ático Χαλάνδρι, Agia Varvara, Chalandri

ChalandriΧαλάνδρι
  • € 400.000
  • 3
  • 100
  • 2
  • 10
Anuncio actualizado el 15/06/2024
Descripción
Στην περιζήτητη γειτονιά του Κάτω Χαλανδρίου, δίπλα σε πρεσβείες και διεθνή σχολεία και συνορεύοντας με τις περιοχές του Ψυχικού και της Φιλοθέης, πωλείται ένα ρετιρέ διαμέρισμα 100 τ.μ. με μεγάλη βεράντα και απεριόριστη θέα . Βρίσκεται στον 10ο όροφο ενός πολύ καλά συντηρημένου κτιρίου του 1975, η κατοικία αυτή διαθέτει μια εντυπωσιακή γωνιακή βεράντα 100 τ.μ., που προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα. Το κτίριο διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα, καταπράσινο κήπο, θυρωρό, κηπουρό, δύο ανελκυστήρες και έναν τρίτο ανελκυστήρα εξυπηρέτησης. Αποτελείται από χολ εισόδου, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 5 τ.μ και ένα ευρύχωρο καθιστικό-τραπεζαρία που κοσμείται με τζάκι και μαρμάρινο δάπεδο. Ο διάδρομος οδηγεί στα δύο υπνοδωμάτια, το μπάνιο και την κουζίνα. Κάθε δωμάτιο, εκτός από το μπάνιο και την τουαλέτα (το καθένα με το δικό του παράθυρο), ανοίγει στην ηλιόλουστη βεράντα, πλημμυρίζοντας το διαμέρισμα με φυσικό φως.
Παρόλο που το διαμέρισμα δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης, προσφέρει ένα υπόγειο κελάρι για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, θα βρείτε σχολεία, φαρμακείο, μεγάλο σούπερ μάρκετ, φούρνο, καφετέριες και εστιατόρια, γυμναστήρια και κινηματογράφο.
Το ζωντανό κέντρο του Χαλανδρίου απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια, ενώ η γαλλική σχολή, καθώς και το ACS και το Deree είναι μόλις 10-12 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Αυτό το ρετιρέ είναι η τέλεια επιλογή για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Mobilia Real Estate, τηλ. επικοινωνίας: 210 756 32 00, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Características
Referencia
951854
contrato
Venta
tipología
Ático
superficie
100 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 2 baños
planta
10° planta, con ascensor
otras características
Chimenea
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Piscina
Jardín comunitario
Costes
precio
€ 400.000
gastos de comunidad
€ 100/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Para reformar
calefacción
Individual, de metano
certificación energética
Pediente de certificación
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante