Terreno urbanizable en Venta

MarousiΜαρούσι
  • € 900.000
  • 650
Anuncio actualizado el 20/05/2024
Descripción
Μοναδικό Οικόπεδο προς Πώληση στη Νέα Λέσβο, Μαρούσι - Επενδυτική Ευκαιρία

Ανακαλύψτε ένα από τα μεγαλύτερα γωνιακά οικόπεδα στην καταπράσινη περιοχή της Νέας Λέσβου, στο Μαρούσι. Αυτό το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο, με συνολική επιφάνεια 650 τ.μ., προσφέρει μοναδικές προοπτικές για κατασκευαστές και επενδυτές.

Με πρόσοψη 29 μέτρα και βάθος 37 μέτρα, το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και επικλινές, καθιστώντας το ιδανικό για δημιουργία μοναδικών αρχιτεκτονικών σχεδίων. Ο συντελεστής δόμησης είναι 0,8 και ο συντελεστής κάλυψης 40%, προσφέροντας τη δυνατότητα ανέγερσης ευρύχωρων κτιρίων. Το υπάρχον κτίσμα των 270 τ.μ. θα πρέπει να κατεδαφιστεί για να αξιοποιηθεί πλήρως το οικόπεδο.

Η εξαιρετική γωνιακή τοποθεσία του οικοπέδου σε συνδυασμό με τον νοτιοανατολικό προσανατολισμό του προσφέρει άπλετο φως και εξαιρετική θέα. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά σε συγκοινωνίες και βασικές υπηρεσίες, καθιστώντας το ιδανικό για οικιστική ανάπτυξη.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα από τα πιο περιζήτητα οικόπεδα της Νέας Λέσβου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη.

Athens Living

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114148285
Email: info@athens-living.com
Website: www.athens-living.com
Características
Referencia
952164
contrato
Venta
tipología
Terreno urbanizable
superficie
650 m²
otras características
Orientación sur, este
Costes
precio
€ 900.000
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante