Ático muy buen estado, 92 m², Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - Martiou
  • € 285.000
  • 4
  • 92
  • 1
  • 5
Anuncio actualizado el 16/06/2024
Descripción
Ζήστε το απόγειο της παραθαλάσσιας ζωής στην καρδιά της περιοχής Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης. Σας παρουσιάζουμε το εκπληκτικό ρετιρέ μας 92 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στον 5ο όροφο και βρίσκεται υπό πολυτελή ανακατασκευή. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αγκαλιάσετε την απόλυτη σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ζωή.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ευρύχωρη διάταξη: Με 92 τετραγωνικά μέτρα σχολαστικά σχεδιασμένου χώρου διαβίωσης, αυτό το ρετιρέ προσφέρει ιδανικό χώρο για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Πλούσιες αναβαθμίσεις:
Το ρετιρέ μας βρίσκεται σε πλήρη ανακαίνιση, με φινιρίσματα κορυφαίας βαθμίδας και υλικά υψηλής ποιότητας. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα και την κομψότητα του νέου σας σπιτιού.

Πολυτελείς αναβαθμίσεις: Το ρετιρέ μας υφίσταται ανακαίνιση από πάνω προς τα κάτω, με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας και υλικά υψηλής ποιότητας. Θα απολαύσετε την αισθητική και την κομψότητα του χώρου σας.

Φυσικό φως: Μεγάλα παράθυρα σε όλο το διαμέρισμα πλημμυρίζουν το εσωτερικό με φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Μοντέρνα Κουζίνα: Μια υπερσύγχρονη κουζίνα με κομψούς πάγκους, premium συσκευές και άφθονο αποθηκευτικό χώρο περιμένει τις γαστρονομικές σας περιπέτειες.

Ιδιωτική βεράντα: Απολαύστε τον δείπνο ή το πρωινό πίνοντας τον καφέ σας απολαμβάνοντας την ανοιχτωσιά από την μεγάλη ιδιωτική σας βεράντα.

Ευκολία: Σε προνομιακή τοποθεσία , βρίσκεστε μόλις λίγα βήματα μακριά από τη ζωντανή ζωή της πόλης, τα εστιατόρια, τις καφετέριες και τα ψώνια.

Ασφαλές κτίριο: Το κτίριο προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία με ελεγχόμενη πρόσβαση.

Επενδυτική Ευκαιρία: Είτε αναζητάτε το σπίτι των ονείρων σας είτε ένα επενδυτικό ακίνητο, αυτό το ρετιρέ προσφέρει μεγάλες δυνατότητες ενοικίασης λόγω της προνομιακής του τοποθεσίας.

Μη χάσετε αυτήν την αποκλειστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από τον παραθαλάσσιο παράδεισο της Θεσσαλονίκης.

Για ερωτήσεις και για να προγραμματίσετε μια ιδιωτική προβολή,

Κ.Τόλιος
6934257
Características
Referencia
1071-700
contrato
Venta
tipología
Ático | Inmueble de lujo
superficie
92 m²
habitaciones
4 (3 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
5° planta, con ascensor
otras características
Sistema de alarma
Puerta blindada
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 285.000
gastos de comunidad
€ 25/mes
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Individual, de metano
Eficiencia energética
A
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante