Piso de dos habitaciones muy buen estado, segunda planta, Nea Paralia, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
  • € 600/mes
  • 3
  • 90
  • 1
  • 2
Anuncio actualizado el 30/05/2024
Descripción
Προς Ενοικίαση: Όμορφο Διαμέρισμα 90τμ με 2 Υπνοδωμάτια σε Κεντρική Τοποθεσία

Ανακαλύψτε τον ιδανικό σας χώρο διαβίωσης στην καρδιά της πόλης! Αυτό το άψογο διαμέρισμα 90 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έτοιμο για εσάς να το κατοικήσετε και να το κάνετε δικό σας.

Βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό Όλγας, μόλις λίγα βήματα μακριά από τη ζωντανή περιοχή της Νέας Παραλίας, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο μίγμα άνεσης και αναψυχής. Απολαύστε εύκολη πρόσβαση σε πληθώρα καταστημάτων, και εστιατορίων, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε ό,τι χρειάζεστε μέσα σε λίγα βήματα από το σπίτι σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια φωτεινή και ευάερη βεράντα, ιδανική για την οικογενειακή σας ζωή ή για να υποδεχθείτε φίλους και επισκέπτες. Το μπαλκόνι του προσφέρει μια υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή και είναι ο τέλειος χώρος για να απολαύσετε τον καφέ ή το δείπνο σας.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία για ένα άνετο και κομψό διαμέρισμα σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πόλης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση!

Costis tolios
tolios.realestate@gmail.com
2310458030
6934257000

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε
Características
Referencia
1071-814
contrato
Alquiler
tipología
Piso
superficie
90 m²
habitaciones
3 (2 dormitorios, 1 otro), 1 baño
planta
2° planta, con ascensor
otras características
Exterior
Balcón
Carpintería exterior de doble vidrio/PVC
Costes
precio
€ 600/mes
gastos de comunidad
€ 20/mes
fianza
No indicada
Eficiencia energética
año de construcción
1975
estado
Óptimo / Reformado
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante