Edificio en Venta

Drosia
  • € 920.000
  • 5+
  • 566
  • 3+
Anuncio actualizado el 23/08/2023
Descripción
Πωλείται συγκρότημα δύο πολυτελών κατοικιών, ιδιαίτερης αντισεισμικής κατασκευής με το σύνολο των τοίχων να είναι απο οπλισμένο σκυρόδεμα πάχους 30εκ, συνολικού εμβαδού 566τμ.
Η πρώτη κατοικία αποτελείται απο ισόγειο με σαλόνι, κουζίνα και wc, 1ο όροφο με 2 Υ/Δ master με μπάνιο, 2o όροφο εσωτερικα σοφίτα με υπνοδωμάτιο και βεράντα μοναδικής θέας.
Η δεύτερη κατοικία αποτελείται απο ισόγειο σαλόνι, τραπεζαρία κουζίνα, wc, 1ος όροφος με 1 Υ/Δ master με πολυτελή τουαλέτα, 2 Υ/Δ με κοινόχρηστη τουαλέτα, 2ος όροφος σοφίτα Υ/Δ και μπανιο με βεράντα επίσης μοναδικής θέας.
Η πολυτέλεια στην κατασκευή συνεχίζεται και εσωτερικά με τα ξύλινα δάπεδα που καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια των οικιών με συνδυασμό πολυτελούς γρανίτη δαπέδου. Η δεύτερη κατοικία έξυπηρετείται με πάρκιν 2 αυτοκινήτων, υπόγειο χώρο στούντιο, βοηθητικών χώρων νοικοκυριού. Το συγκρότημα διαθέτει ηλεκτρογεννήτρια για ηλεκτροδότηση σε περίπτωση διακοπών. Το συγκρότημα περιβάλλεται απο κήπο και υπάρχουν διαθέσιμα προς κατασκευή 145τμ υπόλοιπης δόμησης σε σημείο του οικόπεδου.
Características
Referencia
EK-726291
contrato
Venta
tipología
Edificio | Inmueble de lujo
superficie
566 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 3+ baños
total de plantas del edificio
3 plantas
Plazas de aparcamiento
1 en garaje privado
otras características
Chimenea
Buhardilla
Puerta blindada
Exterior
Sistema de alarma
Carpintería exterior de doble vidrio/metal
Costes
precio
€ 920.000
Eficiencia energética
año de construcción
1987
calefacción
Individual, de gasóil
Eficiencia energética
Γ
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante