Terreno rústico en Venta

EgialiaΛΟΓΓΟΣ
  • € 2.200.000
  • 64.714
Anuncio actualizado el 13/04/2024
Descripción
Κωδ: 9517- ΑΧΑΪΑ -Λόγγος Αιγιαλείας- Πώληση παραθαλάσσιο Αγροτεμάχιο (Εκτάσεις Γης) συνολικού εμβαδού 64.713,88m², Επίπεδο.
Πρόσοψης, τρίφατσο Εκτός ορίων οικισμού και εκτός ζώνης, πρόσοψης σε δημοτικό δρόμο.
Άρτιο, Οικοδομήσιμο, Φωτεινό, Δίπλα στην θάλασσα. Συνολική πρόσοψη 779,14μ από τα οποία 238μ είναι πρόσοψη στην θάλασσα.
Η έκταση εφάπτεται της παραλίας ,είναι επίπεδη και το ψηλότερο σημείο από την στάθμη της θάλασσας είναι στα 9μ περίπου. Υπάρχει βλάστηση από αραιά πλατάνια. Εφάπτεται σε ασφαλτοστρωμένους δρόμους σε όλη την δυτική πλευρά
Το ακίνητο βρίσκεται σε τουριστική - αγροτική περιοχή. Υπάρχουν ξενοδοχεία και συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο για την επισκεψιμότητα των κυριότερων αρχαιολογικών χώρων.
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο επιτρέπεται δόμηση επί του όλου ακινητου 11000τμ για την κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων και κέντρου ιατρικού τουρισμου.
υπάρχει προμελέτη για μαρίνα τουριστικών σκαφών και σε συνδυασμό με ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις .Στο συγκεκριμένο ακίνητο έχει καθοριστεί ο αιγιαλός και το ΦΕΚ . Μετά την παραχώρηση τμήματος οικοπέδου 2.400τμ για την γραμμή της παραλίας το υπόλοιπο του οικοπέδου είναι 65.600τμ . Στην περίπτωση δημιουργίας μαρίνας, η οποία πρέπει να γίνει με την σύμπραξη του οικείου Δήμου, ο Δήμος θα παραχωρήσει για τον σκοπό αυτό επιπλέον έκταση 30.000τμ περίπου για πάρκινκ σκαφών και εργασίες εξυπηρέτησης της μαρίνας . Επίσης υπάρχει βεβαίωση χρήση γης από την πολεοδομία στην οποία επιτρέπεται η κατασκευή κέντρου αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Αποστάσεις από δύκτια : ΔΕΗ 20μ , ΟΤΕ 30μ , Δύκτιο ύδρευσης στο όριο.
Αποστάσεις :30χλμ από Πάτρα, 8χλμ από Αίγιο, 180χλμ από Αθήνα, 1.5χλμ από Αγροτικό Ιατρείο, 8χλμ από Νοσοκομείο Αιγίου, 25χλμ Νοσοκομείο Ρίο, 75χλμ από Αεροδρόμειο Αράξου, 200χλμ από Αεροδρόμειο Αθηνών .
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εκεί !
*Οι συντελεστές δόμησης και καλυψης είναι ενδεικτικοί. Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέριες.*
Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr .
Τιμή: 2.200.000 €, Συζητήσιμη
Κωδικός: 9517

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr
Características
Referencia
9517
contrato
Venta
tipología
Terreno rústico
superficie
64.714 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por carretera
Costes
precio
€ 2.200.000
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante