Dúplex Εθνική Οδός Λάρισας-Θεσσαλονίκης 60063, Skotina, Olimpos Este

Olimpos EsteΕθνική Οδός Λάρισας-Θεσσαλονίκης 60063
  • € 69.000
  • 3
  • 80
  • 2
Descripción
Πωλείται ημιτελής μεζονέτα στο στάδιο της τοιχοποιίας. Βρίσκεται στη Σκοτινα Πιερίας, μέσα στον οικισμό και έχει συνολικό εμβαδόν 80τ.μ. Είναι ανεξάρτητη, εντός οικοπέδου 120τ.μ. Η τιμή της είναι 69.000€ στη φάση κατασκευής που βρίσκεται τώρα. Μπορεί να παραδοθεί και αποπερατωμένο.

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στη σκιά του Ολύμπου και σε απόσταση αναπνοής από τις ακτές του Θερμαϊκού, την Κατερίνη και τον Πλαταμώνα, στη Σκοτίνα Πιερίας, κατασκευάζονται εξοχικές κατοικίες-μεζονέτες, εντός του οικισμού, σε οικόπεδο 750τ.μ. Η απόσταση από την Παραλία Σκοτίνας είναι 3,5χλμ

Πρόκειται για ένα συγκρότημα 5 μεζονετών, 80 τ.μ. η καθεμία, με αυτόνομο κήπο και πανοραμική θέα η οποία περιλαμβάνει το κάστρο του Πλαταμώνα, μέρος της ακτογραμμής της Πιερίας καθώς και όλο το Θερμαϊκό κόλπο.

Κάθε μεζονέτα αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες, μεγάλο καθιστικό με τζάκι, ανοιχτή κουζίνα, και μεγάλες βεράντες. Επιπλέον η κάθε κατοικία διαθέτει πλήρες αυτόνομο δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρισμού καθώς και αυτόνομη θέρμανση. Ο κήπος είναι αποκλειστικός για κάθε κατοικία με ιδιωτική περίφραξη.

Το έργο βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής.
Información
otras características
Balcón
Jardín privado
Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-937383 - 21/04/2024
contrato
Venta
tipología
Dúplex
superficie
80 m²
habitaciones
3 dormitorios, 2 baños
planta
2° planta
total de plantas del edificio
2 plantas
otras características
Balcón
Jardín privado
Costes
precio
€ 69.000
Eficiencia energética
estado
Nuevo / En construcción
calefacción
Individual
Eficiencia energética
B+
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante