Duplex, neuve, 130 m², Skado, Naxos - Drimalia

Naxos - Drimalia
  • € 390 000
  • 3
  • 130
  • 3
  • Non
Description
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ στον Αγιο Θαλ΄άλαιο Νάξου 130 τ,μ. Διαθέτει γκαράζ, αποθηκη, πισίνα (αν θέλει ο αγοραστής να αγοράσει χρεώνεται ξεχωριστά), μπάρμπεκιου, αντλία θερμότητας, τζακι, αιρ κοντίσιον.
Ο Άγιος Θαλάλαιος ή Άγιος Θαλέλαιος είναι ένα μικρό χωριό της νοτιοδυτικής Νάξου που ανήκει στη κοινότητα Μέλανες Νάξου. Βρίσκεται επί του οδικού άξονα Χώρας - Μελάνων - Κυνιδάρου, πριν από το χωριό Μέλανες.
Ανατολικά του χωριού και περιφερειακά της βάσης του λόφου που είναι χτισμένο, περνάει αρχαίο υδραγωγείο που προφανώς ξεκινούσε από την πηγή που υπάρχει ακόμα και σήμερα στο χωριό Μέλανες και κατέληγε κοντά στο κάστρο της Χωρας για να τροφοδοτεί την περιοχή με νερό. Το αρχαίο αυτό υδραγωγείο είναι χτισμένο με πέτρα και πορσελάνη και ακολουθούσε την φυσική ροή του νερού. Σε μερικά σημεία του είναι ορατό και καλοδιατηρημένο.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 3, Εμβαδόν: 130 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2022, Τιμή: 390000, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Εσωτερική σκάλα, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Επιφάνεια oικοπέδου: 1500 τ.μ., Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Τριφασικό
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
336310 - 17/04/2024
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
130 m²
chambres/pièces
3 chambres, 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Coûts
prix
€ 390 000
Efficacité énergétique
année de construction
2021
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur