• € 5 000 000
  • 17 500
Annonce mise à jour le 15/02/2024
Description
Ένα από τα λίγα καταλύματα σε Αδελιανός Κάμπος
Σε απόσταση 7χλμ. από το Ρέθυμνο, το ξενοδοχείο απέχει μόλις 500μ από τα καταστήματα, απο την παραλία με τη λευκή άμμο στον Αδελιανό Κάμπο και βρίσκεται σε οικόπεδο περίπου 17500τμ με υπόλοιπο δόμησης 1740τμ (30 δωμάτια) ενώ ήδη έχει 29 δωμάτια. Στο ξενοδοχείο θα βρείτε γήπεδο τένις, εστιατόριο και μεγάλη πισίνα με ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.
Τα ευρύχωρα δωμάτια είναι κομψά και άνετα, με ιδιωτικό μπάνιο εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις, όπως μπουρνούζια και παντόφλες, ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα και θέα στη θάλασσα. Όλα διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά και ραδιοφωνικά κανάλια.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου ειδικεύεται στην κρητική και μεσογειακή κουζίνα. Τα μπαρ σερβίρουν αλκοολούχα ποτά, φρέσκους χυμούς, αναψυκτικά, σνακ και πολλά άλλα.
Στους κήπους υπάρχει παιδική χαρά, ενώ οι ενήλικες μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας πινγκ-πονγκ, βελάκια ή μπιλιάρδο.
Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια θα βρείτε το χωριό Άδελε, με καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες και κλαμπ. Λίγα βήματα μακριά υπάρχει στάση λεωφορείων για το Ηράκλειο. Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει 80χλμ., ενώ το αεροδρόμιο των Χανίων βρίσκεται σε απόσταση 70χλμ. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Caractéristiques
Référence
EK-210621
transaction
Vente
typologie
Immeuble | Propriété de luxe
superficie
17 500 m²
Places Stationnement
1 dans garage/box
Utilisation actuelle du bâtiment
Hôtel
autres caractéristiques
Câblé
Exposition externe
Coûts
prix
€ 5 000 000
Efficacité énergétique
année de construction
2004
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur