Villa indépendante 400 m², Pareli, Corfou

Corfou
  • € 650 000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Non
Annonce mise à jour le 10/03/2024
Description
Πωλείται βίλα 6 Υ/Δ στους Έρμονες 500 μέτρα από την ομώνυμη παραλία. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή έχει θέα στα καταπράσινα βουνά που αγκαλιάζουν την παραλία των Ερμόνων και πρόσβαση από ασφαλτόδρομο. Μπαίνουμε από πλακοστρωμένο δρόμο που οδηγεί από την κεντρική είσοδο μέχρι την πόρτα του σπιτιού. Δεξιά και αριστερά του δρόμου είναι φυτεμένο γκαζόν με δέντρα να σχηματίζουν ένα φυσικό φράχτη περιμετρικά της κατοικίας. Μπροστά από το σπίτι και στα αριστερά είναι η πισίνα και ένα κιόσκι με εξωτερικό καθιστικό χώρο για χαλάρωση, με το δροσερό αεράκι να κατεβαίνει από τα βουνά των Ερμόνων.
Μπαίνοντας στο σπίτι βρισκόμαστε σε ένα άνετο καθιστικό με τζάκι συνεχόμενο με την κουζίνα και την τραπεζαρία. Δεξιά και αριστερά της σκάλας που οδηγεί στον όροφο είναι από τη μία το κυρίως Υ/Δ με ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα και από την άλλη ένα 2ο Υ/Δ. Επίσης ένα δεύτερο μπάνιο επισκεπτών είναι δίπλα από το master bedroom. Στο πίσω μέρος της κουζίνας είναι ένα δωμάτιο αποθήκη και ένας τεράστιος χώρος γκαράζ και μηχανοστασίου.
Η εσωτερική ξύλινη σκάλα από ηρόκο οδηγεί στον όροφο όπου είναι ένα χώρος υποδοχής με το γραφείο επίσης 2 Υ/Δ το καθένα με το μπάνιο του ένα καθιστικό που οδηγεί σε μια τεράστια βεράντα και ένα δωμάτιο γυμναστικής. Όλα τα δωμάτια του σπιτιού είναι ευάερα, ευήλια και μεγάλα. Έχει κεντρική θέρμανση, ανεμιστήρες οροφής σε όλα τα δωμάτια και πολλές ντουλάπες. Απέχει από την παραλία 500 μέτρα. Είναι ένα σπίτι κατάλληλο είτε για μόνιμη κατοικία είτε για διάθεση στον τουρισμό.,Ισόγειο , 8 δωμάτια ,2 επίπεδο/α ,6 Υ/Δ ,4 μπάνιο/α , 1 WC , 10 parking , 1996έτος κατασκευής , χαρακτηριστικα: Αποθήκη, Τζακούζι, Playroom, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, BBQ, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Γεώτρηση, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Επιπλωμένο, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Επι Λεωφόρου, Κλιματισμός, Boiler, Γήπεδο, Γκαζόν, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Εξοχική Κατοικία, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, Αυτόνομη Πετρέλαιο , θέα :Βουνό ,  τιμή: 650.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Caractéristiques
Référence
1029373
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante
superficie
400 m²
chambres/pièces
5+ (6 chambres, 2 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Exposition externe
Balcon
Piscine
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 650 000
Efficacité énergétique
année de construction
1996
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Ε
Options additionnelles

Contacter l'annonceur