Duplex Πολύχρονο, Polichrono, Pallini

PalliniΠολύχρονο
  • € 250 000
  • 3
  • 93
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 08/03/2024
Description
Παρουσιάζουμε ένα ρετιρέ διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε ένα νέο συγκρότημα, που βρίσκεται λιγότερο από 100 μέτρα από το κέντρο και 50 μέτρα από την παραλία του Πολύχρονου - ένα από τα πιο δημοφιλή και προτιμώμενα θέρετρα στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, Χαλκιδική, Ελλάδα. Το νεόδμητο συγκρότημα αποτελείται από δύο κτίρια με 20 διαμερίσματα, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2022.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο 2ο και 3ο (Loft) επίπεδο και έχει εμβαδόν 92,93 m2, άνετα κατανεμημένο στο σαλόνι, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το ακίνητο διαθέτει βεράντα με εμβαδόν 9,90 m2. Το διαμέρισμα παραδίδεται τελειωμένο "με το κλειδί στο χέρι", με δάπεδο, είσοδο και εσωτερικές πόρτες και επανεγκατάσταση για κλιματιστικά. Τα κτίρια κατοικιών του συγκροτήματος είναι χτισμένα σε μοντέρνο, αλλά και παραδοσιακό τοπικό στυλ, με πέτρινη πρόσοψη, και η κατασκευή χρησιμοποιεί υλικά της υψηλότερης κατηγορίας. Στο πρώτο επίπεδο (ισόγειο) υπάρχουν διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, ενώ στο δεύτερο και τρίτο (σοφίτα) επίπεδο υπάρχουν ρετιρέ διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, λίγα βήματα από τα καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ, τα αρτοποιεία και τα εστιατόρια του Πολύχρονου, ενώ κοντά στο Πολύχρονο βρίσκονται τα διάσημα Crystal Villas &; Suites, Mamalouka Beach Bar, Blue Carpet Luxury Suites και Achinos Beach Bar. Το έδαφος του θέρετρου είναι επίπεδο και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλία και τον παραλιακό δρόμο με καφετέριες, οι οποίες απέχουν λίγα λεπτά με τα πόδια από το συγκρότημα.

Η παραλία του Πολυδώρου στον κόλπο του Τορών στο Αιγαίο Πέλαγος είναι γνωστή για την κρυστάλλινη καθαρότητά της, για την οποία βραβεύεται κάθε χρόνο με τη Γαλάζια Σημαία. Η περιοχή φημίζεται επίσης για τους καταπράσινους ελαιώνες και το πευκοδάσος.

Από το Πολύχρονο είναι βολικό να κάνετε ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας – η Θεσσαλονίκη απέχει 100 χιλιόμετρα, η παραλία και το λιμάνι της γαλάζιας λιμνοθάλασσας Γλαρόκαβος είναι 12 χιλιόμετρα, το Marina Sunny Resort απέχει 29 χιλιόμετρα, η εξωτερική πισίνα και οι εγκαταστάσεις σπα του Miraggio Thermal Spa Resorts απέχουν 22 χιλιόμετρα. Εύκολη πρόσβαση στο υδάτινο καταφύγιο ανάμεσα στο πευκοδάσος – τη λίμνη Μαυρόμπαρα, όπου εκτρέφονται νεροχελώνες, το σπήλαιο των Πετραλώνων και το Άγιο Όρος.

ΠΡΟΒΟΛΈΣ
Είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε μια προβολή αυτού του ακινήτου σε μια στιγμή που σας βολεύει. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αρμόδιο κτηματομεσίτη και ενημερώστε τον όταν θέλετε να κανονίσετε επισκέψεις. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε με αεροπορικά εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων, καθώς και με ταξιδιωτική ασφάλιση.

Κρατήσεις Κατοικιών
Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε αυτό το ακίνητο με μη επιστρέψιμη προκαταβολή 3.000 ευρώ, πληρωτέα με πιστωτική κάρτα ή με τραπεζικό έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Μετά την παραλαβή της προκαταβολής το ακίνητο θα επισημανθεί ως δεσμευμένο, δεν θα πραγματοποιηθούν περαιτέρω επισκέψεις με άλλους πιθανούς αγοραστές και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αρμόδιο κτηματομεσίτη για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αγοράς και τους τρόπους πληρωμής.
Caractéristiques
Référence
G071
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
93 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 250 000
Efficacité énergétique
année de construction
2022
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur