Appartement 2 chambres Επαρχιακή Οδός Πάργας-Ηγουμενίτσας, Centre, Sivota

SivotaΕπαρχιακή Οδός Πάργας-Ηγουμενίτσας
  • € 520/mois
  • 3
  • 65
  • 2
  • 1
Annonce mise à jour le 04/11/2022
Description
To ενοικιο ειναι 520 τον μήνα για τουσ χειμερινους μήνε και για τον Ιούλιο και Αύγουστο είναι 2000 τον μήνα.
H Villa Dimitra είναι ένα διώροφο σπίτι με χώρο στάθμευσης, πλακόστρωτη αυλή με κήπο και λουλούδια, λεμονιές, πορτοκαλιές και ελαιόδεντρα υπάρχουν στο κτήμα (1000 m2). Βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία στα Σύβοτα, 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία της Ζάβια και 15 λεπτά με τα πόδια από την παραλία του λιμανιού, που είναι κατάμεστη από ταβέρνες και άλλα καταστήματα.


Κάθε διαμέρισμα (65 m2) έχει 2 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια, καθιστικό-κουζίνα, μπαλκόνι και μία μεγάλη βεράντα. Υπάρχει κεντρική θέρμανση και κάθε διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό, ανεμιστήρες, τηλεόραση, ηλεκτρική κουζίνα (κεραμική εστία), ψυγειοκαταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, καφετιέρα, ηλεκτρικό σίδερο, χρηματοκιβώτιο, κατσαρόλες, πιατικά, μαχαιροπήρουνα, σεντόνια και πετσέτες. Υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο Ίντερνετ. Στην αυλή υπάρχει πετρόκτιστη ψησταριά.

Διαθέτοντας όλες τις ανέσεις, στην Villa Dimitra μπορείτε να περάσετε ώρες ευχάριστες ακόμα και στον περιβάλλοντα χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα στην αυλή ή τις βεράντες των διαμερισμάτων χαζεύοντας την θέα και απολαμβάνοντας τον όμορφο κήπο και την φύση που το περιβάλλει.
Τα διαμερίσματα διαθέτουν καναπέ, καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καλά εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία. Δύο κρεβατοκάμαρες. Επίσης, θα βρείτε θυρίδα ασφαλείας και δύο τουαλέτες με στεγνωτήρα μαλλιών. Θα βρείτε φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, φούρνο, βραστήρα και καφετιέρα.
Στο διαμέρισμα υπάρχει μεγάλο μπαλκόνι και μεγάλη βεράντα.

Οι πιο δημοφιλείς παροχές
Δωρεάν χώρος στάθμευσης
Δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi Internet
Αυτό το κατάλυμα απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Villa Dimitra βρίσκεται στα Σύβοτα της Ηπείρου, σε απόσταση 400μ. από την παραλία Ζάβια. Προσφέρει καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, κήπο και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Το Villa Dimitra απέχει 650μ. από την παραλία Μεγάλη Άμμος και 1,2χλμ. από την παραλία Μικρή Άμμος. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο του Ακτίου, σε απόσταση 95χλμ. από το κατάλυμα

Caractéristiques
Référence
12494415
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
65 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Balcon
Meublé
Jardin commun
Coûts
prix
€ 520/mois
charges de copropriété
€ 1/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier