Duplex 367 m², Tsagkarada, Mouresi

Mouresi
  • € 600 000
  • 5
  • 367
  • Non
Annonce mise à jour le 23/08/2023
Description
Στην Τσαγκαράδα πωλείται μια μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής (2008), συνολικής επιφάνειας 367τμ. σε 1.168τμ. οικόπεδο με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο.
Το Ισόγειο είναι 99τμ. κατοικήσιμος (+63τμ. βοηθητικοί χώροι). Ανεξάρτητη κατοικία με δική της κυρία είσοδο. Μεγάλη Κρεβατοκάμαρα, εντοιχισμένες ντουλάπες, Κουζίνα, Λουτρό, Καθιστικό με τζάκι και Τραπεζαρία, Αποθήκη ,άμεση πρόσβαση στον κήπο.
Ο 1ος όροφος είναι 102τμ. και αποτελείται από την Κυρία είσοδο, Σαλόνι, Τραπεζαρία, Κουζίνα, WC , δύο μεγάλες βεράντες με απεριόριστη θέα. Εσωτερική ξύλινη σκάλα, προς τις κρεβατοκάμαρες του 2ου ορόφου, και μία μικρή αποθήκη.
Ο 2ος όροφος είναι 103τμ. με μία μεγάλη Κρεβατοκάμαρα με Λουτρό και Τζάκι, και άλλη μία μεγάλη Κρεβατοκάμαρα με Λουτρό και βεράντα με απεριόριστη θέα, και δύο ακόμη κρεβατοκάμαρες, με ένα λουτρό.
Είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές Smeg, παραδοσιακά έπιπλα, χαλιά ,πλήρης σειρά μαγειρικών και λοιπών σκευών, αυτόνομη θέρμανση καλοριφέρ ανά όροφο & συναγερμό εσωτερικό και εξωτερικό. Όλες οι κρεβατοκάμαρες είναι εξοπλισμένες με εντοιχισμένες ντουλάπες , κλινοσκεπάσματα, TV, και γενικά η κατοικία είναι άμεσα κατοικήσιμη. Μερική εξωτερική επένδυση τοιχοποιίας με παραδοσιακή πέτρα. Ξύλινα παράθυρα Γερμανικού τύπου με διπλά θερμομονωτικά τζάμια. Ξύλινα δρύινα δάπεδα & ξύλινη δρύινη εσωτερική σκάλα επικοινωνίας με τις κρεβατοκάμαρες. Διαθέτει επίσης μεγάλες βεράντες. Έχει δύο ανεξάρτητες, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, ώστε να μπορεί να λειτουργήσουν ως δύο απόλυτα ανεξάρτητες κατοικίες, με ανεξάρτητες εισόδους. Μεγάλος κήπος περιμετρικώς της κατοικίας με γκαζόν και με μεγάλα οπωροφόρα δένδρα, μεγάλη πλακόστρωτη αυλή, πέργκολα, λαχανόκηπος, γκαράζ, BBQ == 600.000€?
Caractéristiques
Référence
Δ 66
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
367 m²
chambres/pièces
5 chambres
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / bois
Coûts
prix
€ 600 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur