Duplex 150 m², Centre, Epanomi

Epanomi
  • € 140 000
  • 5+
  • 150
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 04/03/2024
Description
Πωλείται νεόδμητη μεζονέτα 179,85 τμ μικτά, 149,85 τμ καθαρά, εξαιρετικής κατασκευής στην Επανομή σε συγκρότημα κατοικιών με πάρκινγκ. Το ακίνητο αποτελείται από δύο ορόφους. Συγκεκριμένα στον πρώτο όροφο συναντάμε το μεγάλο σαλόνι με γωνιακό τζάκι, κουζίνα, ένα ευρύχωρο δωμάτιο, ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, αποθήκη και χώρος για πλυντήριο και δύο μπαλκόνια εκ των οποίων το εμπρόσθιο είναι μεγάλη βεράντα με όμορφη θέα. Στον κάτω όροφο, ο οποίος είναι ανώγειο και έχει ξεχωριστή είσοδο με μεγάλη βεράντα και θωρακισμένη πόρτα συναντάμε μία σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, βεστιάριο – αποθήκη και ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα. Επίσης μία έξτρα αποθήκη – πατάρι στην εσωτερική σκάλα.
Πρόκειται για ένα ακίνητο που μπορεί να φιλοξενήσει έως και δύο οικογένειες, καθώς ο κάθε όροφος έχει αυτονομία και ξεχωριστή είσοδο.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου με ωρομετρητή, δύο πόρτες ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα, διπλά τζάμια, συρόμενα ρολά, δάπεδο από πλακάκι νέου τύπου, τζάκι, δορυφορική κεραία, προεγκατάσταση συναγερμού, είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο αποχέτευσης, γυψοσανίδες στο ταβάνι, φωτεινό και διαμπερές. Πολύ κοντά σε στάση λεωφορείου, σχολεία, σούπερ μάρκετ και στην τοπική αγορά. Τιμή πώλησης 140.000 €
Caractéristiques
Référence
1015-023
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
150 m²
chambres/pièces
5+ (3 chambres, 3 autres), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée surélevée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 140 000
Efficacité énergétique
année de construction
2003
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur