Duplex 124 m², Choumeri, Geropotamos

Geropotamos
  • € 160 000
  • 3
  • 124
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 15/06/2024
Description
#Ρέθυμνο #Χουμέρι
#Πωλείται Μεζονέτα – 124 τ.μ.
Τιμή: 160.000€

Στο χωριό Χουμέρι, ένα ημιορεινό χωριό που βρίσκεται σε υψόμετρο 240μ, 32 χλμ δυτικά του Ρεθύμνου και 11 χλμ από το Πάνορμο, βρίσκεται αυτή η μεζονέτα των 124 τ.μ. με υπέροχη θέα στο βουνό και την ευρύτερη περιοχή.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό, πέτρινο αρχοντικό κτίσμα, σε εξαιρετική κατάσταση, που εκτείνεται σε 3 επίπεδα. Στο ισόγειο του σπιτιού βρίσκεται ένας ευρύχωρος ενιαίος χώρος με σαλόνι, τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και ένα WC για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών.

Από την εσωτερική σκάλα μπορεί κάποιος να πάει στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού, όπου υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με πρόσβαση σε βεράντα που προσφέρει εκπληκτική θέα και ένα μπάνιο. Το υπνοδωμάτιο είναι φωτεινό και άνετο, προσφέροντας την ιδανική γωνιά για ξεκούραση.

Στο ημιυπόγειο του σπιτιού, με πρόσβαση από την εσωτερική σκάλα στο ισόγειο, υπάρχει ένα ακόμα υπνοδωμάτιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας ή γραφείο.

Το σπίτι αυτό είναι κατάλληλο τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση, καθώς συνδυάζει την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις.

Χουμέρι, Δήμος Γεροποτάμου, Ρέθυμνο

Το Χουμέρι είναι ένα γραφικό ημιορεινό χωριό στον Δήμο Γεροποτάμου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Βρίσκεται σε υψόμετρο 240μ και προσφέρει πανοραμική θέα στις καταπράσινες πλαγιές και την ευρύτερη περιοχή. Το χωριό διατηρεί την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική και την αυθεντική ατμόσφαιρα, κάνοντάς το ιδανικό για όσους αναζητούν ηρεμία και επαφή με τη φύση. Η κοντινή απόσταση από το Πάνορμο και το Ρέθυμνο προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση σε παραλίες και αστικές ανέσεις.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Caractéristiques
Référence
1450308
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
124 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
3 étages
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Coûts
prix
€ 160 000
Efficacité énergétique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur