Villa indépendante 300 m², Galatas, Nea Kidonia

Nea Kidonia
  • € 1 650 000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Oui
Description
Πωλείται πετρόχτιστη βίλα 300 τ.μ. χτισμένη σε οικόπεδο 4000 τ.μ. το 2002 στον Γαλατά κοντά στα Χανιά και μόλις 600 μ. από την παραλία.

Μια πολυτελής, αλλά εύκολη εξοχική κατοικία που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία, (χοντρούς πέτρινους τοίχους, ξύλινα χαρακτηριστικά), με μοντέρνα (πτυσσόμενα γυάλινα πάνελ, εσωτερικά πηγάδια φωτός, ελεύθερα καταστρώματα σε κάθε όροφο) επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία του εξωτερικού χώρου με το εσωτερικό περιβάλλον.

Περιβάλλεται από γαλήνια, παρθένα ύπαιθρο και προσφέρει γαλήνια θέα στην ύπαιθρο και τη θάλασσα. Στο πιο μοναδικό χαρακτηριστικό του, τα καταστρώματα του ανοιχτού πύργου, μπορείτε να απολαύσετε τα βραδινά σας ποτά ενώ παρακολουθείτε ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα και στη συνέχεια, να δειπνήσετε στη βεράντα αξιοποιώντας στο έπακρο το ειδυλλιακό κλίμα της Κρήτης, το καλύτερο που υπάρχει!

Η βίλα βρίσκεται σε τρία επίπεδα και αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, 2 σαλόνια, 3 κουζίνες, μεγάλες βεράντες και επιπλέον ξενώνα 30 m2.

Η διάταξη έχει ως εξής:

Ισόγειο

Διαχωρίζεται από άλλα επίπεδα του σπιτιού. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ένα επιπλέον δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως καθιστικό και δύο αποθήκες. Ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει μικρή κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο και πρόσβαση σε βεράντα, κήπο και χώρο πισίνας.

Πρώτος όροφος

Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης με πρόσβαση στην εξωτερική τραπεζαρία, σαλόνι με δορυφορική τηλεόραση, DVD player και υπέροχη δυτική θέα μέσα από πτυσσόμενα γυάλινα πάνελ που ανοίγουν σε επιπλωμένη βεράντα.

Δεύτερος όροφος

Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, δύο με ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει ένα μονοπάτι για το πάνω κατάστρωμα.

Είναι ο βραβευμένος αρχιτέκτονας που έχει καταλήξει σε ένα σχέδιο για μια πολυτελή, αλλά εύκολη εξοχική κατοικία που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία (φαρδύ πέτρινους τοίχους, εκτεθειμένα ξύλινα δοκάρια) με μοντέρνα (πτυσσόμενα γυάλινα πάνελ, εσωτερικά πηγάδια φωτός, καταστρώματα επιφυλακής σε κάθε όροφο) επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία του εξωτερικού χώρου με το εσωτερικό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά βίλας:

ασανσέρ
τζάκι
αίθουσα παιχνιδιών,
κλιματισμό
πόρτα ασφαλείας,
επίπεδες θερμάστρες τοίχων ,
ηλιακός πίνακας,
παράθυρα με διπλά τζάμια με ηλεκτρικά παντζούρια,
ξύλινα δάπεδα και οροφές,
ηλεκτρικές πύλες.
Εξωτερικά

Υπάρχει ιδιωτική πισίνα 40 τ.μ. με σκεπαστούς χώρους καθιστικού, BBQ και ξενώνας 30 τ.μ. με κουζίνα. Επίσης στο οικόπεδο υπάρχουν περίπου 30 ελαιόδεντρα.

Τοποθεσία

Η Εθνική Οδός βρίσκεται στα 700 μ., κέντρο Χανίων στα 5 χλμ και αεροδρόμιο στα 19 χλμ.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
4468 - 06/11/2023
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
300 m²
chambres/pièces
5+ (6 chambres, 4 autres), 3+ bains/douches
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 650 000
Efficacité énergétique
année de construction
2002
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
Exempt
Options additionnelles

Contacter l'annonceur