Duplex Κορυτσάς, 23, Kalamaki, Alimos

AlimosΚορυτσάς, 23
  • € 2 900/mois
  • 3
  • 155
  • 3
  • Oui
Annonce mise à jour le 25/02/2023
Description
Ενοικιάζεται φωτεινή, διαμπερής μεζονέτα με ιδιόκτητη ταράτσα. Διαθέτει θέα στη θάλασσα και τη πόλη από τη μεζονέτα, και πανοραμική θέα σε θάλασσα, βουνό και πόλη από την ταράτσα.

Το ρετιρέ έχει σχεδιαστεί από μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο των νοτίων προαστίων και έχει ειδικά σχεδιασμένες κατασκευές.
Σαλόνι, ανοιχτή κουζίνα με νησίδα, 3 Δωμάτια (1 μάστερ), 3 μπάνια (το 1 χρησιμοποιείται ως αποθήκη), 4 μπαλκόνια με το 1 να είναι μεγάλο με θέα στη μαρίνα Αλίμου. Διαθέτει τζάκι, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση αερίου, καινούρια κλιματιστικά, υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές (επαγωγικές εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα, φούρνο, πληντήριο πιάτων και ρούχων), πάτωμα δρύς σε matt τελείωμα, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, διπλά τζάμια, θύρες ιντερνετ (ethernet) σε όλα τα δωμάτια, προεγκατάσταση συναγερμού.

Βρίσκεται σε ασφαλή και ήσυχη περιοχή στα σύνορα Αλίμου - Παλαιού Φαλήρου. Κοντά σε μαρίνα Αλίμου (500m - 6’ με τα πόδια), στο κέντρο της Αθήνας(8km - 15’ με το αυτοκίνητο), στο Ελληνικό (2.8km - 8’ με το αυτοκίνητο), σε παραλίες, και στο λιμάνι του Πειραιά (9.8km - 15’)

1 άνετη θέση στάθμευσης σε υπόγειο γκαράζ. Η μεζονέτα διατίθεται μόνο με το έπιπλο της εισόδου (μπουφέ) και το κρεβάτι του πάνω επιπέδου, που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτήν την κατοικία. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται άδειο από τα υπόλοιπα έπιπλα των φωτογραφιών.

Η τοποθεσία είναι ενδεικτική και το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.
Caractéristiques
Référence
EK-3767845
transaction
Location
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
155 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Balcon
Coûts
prix
€ 2 900/mois
charges de copropriété
€ 60/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2019
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier