Appartement 3 chambres quatrième étage, Golf, Glyfada

Glyfada
€ 570 000
4 chambres/pièces
132 m²
2 bains/douches
Étage 4
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 04/08/2023
Description
Διαμέρισμα Γλυφάδα 132 τ.μ. προς πώληση. Σε εξαιρετική τοποθεσία, πλησίον γκολφ. Το ακίνητο διαθέτει όμορφη θέα, σε ωραία γειτονιά με μεγάλη βεράντα και πράσινο περίγυρο για ώρες ξεκούρασης. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή τοποθεσία από το κέντρο της Γλυφάδας, τα σχολεία και την αγορά αλλά παράλληλα προσφέρει ησυχία.

Το διαμέρισμα είναι του 1980, αλλά ανακαινισμένο το 2000.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα συναντάμε άνετους χώρους υποδοχής. Σαλόνι με τζάκι και μεγάλη τραπεζαρία. Στην συνέχεια υπάρχει ανεξάρτητη κουζίνα με δική της καθημερινή τραπεζαρία και είναι εξοπλισμένη με μοντέρνα ξύλα σε καφέ και κρέμ αποχρώσεις και ωραία φινιρίσματα. Προχωρώντας στο εσωτερικό του διαμερίσματος θα βρούμε 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια εκ των οποίων ένα είναι το κύριο δωμάτιο. Υπάρχουν δυο μπάνια.

Καλό θα ήταν να αναφερθεί πως το διαμέρισμα διαθέτει παρκέ πατώματα στα υπνοδωμάτια και στους κύριους χώρους του ακινήτου πλακάκι όπου αυτό δίνει μία μοντέρνα αίσθηση στο χώρο. Το σπίτι διαθέτει και κλιματιστικά. Αντίστοιχα για την ασφάλεια του διαμερίσματος, έχει εγκατασταθεί σύστημα συναγερμού και πόρτα ασφαλείας. Έχει 2 θέσεις στάθμευσης πυλωτής.

Το διαμέρισμα στη Γλυφάδα με την μοντέρνα αισθητική, τοποθετημένο σε μία τόσο όμορφη περιοχή, είναι μία ιδανική επιλογή μόνιμης κατοικίας, που συνδυάζει όλες τις σύγχρονες παροχές ανέσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαμέρισμα στην Γλυφάδα προς πώληση ή άλλες μονοκατοικίες του ενδιαφέροντός σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
Caractéristiques
Référence
ΔΓΛ019
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
132 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 570 000
Efficacité énergétique
année de construction
1980
chauffage
Centralisé
certification énergétique
Exempt
Options additionnelles

Contacter l'annonceur