Duplex Παρασκευά Μαίρης, Ville principale - Chora, Mykonos

MykonosΠαρασκευά Μαίρης
  • € 2 000/mois
  • 2
  • 45
  • 2
Annonce mise à jour le 12/05/2024
Description
Διαθέτουμε τρία πλήρως ανακαινισμένα, κυκλαδίτικα, πολυτελή και φρεσκοβαμμένα καταλύματα σε προνομιακή τοποθεσία και κοντά στη χώρα. Καθένα από αυτά είναι πλήρως εξοπλισμένο με κουζίνα, πλυντήριο, air-condition και έπιπλα και είναι ιδανικά για εποχιακό προσωπικό ή ανθρώπους που ψάχνουν εξοχικό, χωρίς να είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Τα καταλύματα βρίσκονται σε συνοικιακό χώρο με άλλα καταλύματα ,πλησίον 180 sunset bar Mykonos, γι' αυτό πρέπει να τηρούνται οι κανόνες ηχορυπανσης και κοινών ωρών ησυχίας. Επίσης, τα καταλύματα διαθέτουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τα καταλύματά μας δεν είναι διαθέσιμα για επινοικιάσεις τύπου Airbnb ή άλλων παρόμοιων πλατφορμών. Τα καταλύματα παρέχονται αποκλειστικά για ενοικίαση σε εποχιακό προσωπικό ή εξοχικού και οι πληρωμές γίνονται μόνο μια φορά στην αρχή της διαμονής.

Εάν ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε ένα από αυτά τα καταλύματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κανονίσετε μια επίσκεψη για να δείτε τη διαθεσιμότητα και να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες.
Caractéristiques
Référence
EK-4138221
transaction
Location
typologie
Duplex
superficie
45 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Meublé
Coûts
prix
€ 2 000/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier