Duplex πλησιον αοκ, Strofili, Kifissia

KifissiaΠΛΗΣΙΟΝ ΑΟΚ
  • € 4 500/mois
  • 4
  • 390
  • 3+
  • Oui
Annonce mise à jour le 13/06/2023
Description
ΚΗΦΙΣΙΑ – ΣΤΡΟΦΥΛΙ. Σε μια από τις καλύτερες συνοικίες του προαστίου, πολύ κοντά στον ΑΟΚ, ενοικιάζεται εξαιρετική αυτόνομη πλήρως εξοπλισμένη μεζονέτα 390τμ, σε συγκρότημα 3 κατοικιών. Η κατοικία εξελίσσεται σε τέσσερα επίπεδα (όλα υπέργεια), με εσωτερικό ασανσέρ σε όλους τους ορόφους. Κατασκευάστηκε το 2001 από πολύ γνωστό αρχιτέκτονα και πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, όπως boiler, συναγερμό, ανεξάρτητη θέρμανση με αυτονομία ανά επίπεδο, διπλά τζάμια με τελευταίου τύπου αλουμίνια, πόρτες ασφαλείας, πολύ καλή μόνωση και δρύινα δάπεδα παντού.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο αναπτύσσεται ο πολύ άνετος χώρος υποδοχής, με το καθιστικό με τζάκι, ο χώρος τραπεζαρίας, η πολύ μεγάλη κλειστή κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο πιάτων, φούρνος και εστίες, ψυγείο και φούρνος μικροκυμάτων) και ένα μπάνιο ξένων με γκαρνταρόμπα.
Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα δύο μάστερ και 3 πλήρη μπάνια. Τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν και κλιματιστικές μονάδες.
Στον από πάνω όροφο βρίσκεται ένας ενιαίος φωτεινότατος χώρος με μεγάλη βεράντα και ανεμπόδιστη θέα προς Τατόι, ιδανικός για καθημερινό καθιστικό, γραφείο, μάστερ υπνοδωμάτιο, ξενώνα ή playroom – tv room.
Στο ημιυπόγειο του κτιρίου, που διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο, βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο φωτεινό δωμάτιο, ένα μπάνιο με ντουσιέρα, laundry room, μεγάλη αποθήκη, πάρα πολλές ντουλάπες και επικοινωνεί με πόρτα ασφαλείας με το κλειστό γκαράζ για δύο μεγάλα αυτοκίνητα.
Η κατοικία αγοράστηκε με σκοπό την ιδιοκατοίκηση, για πολυμελή οικογένεια με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και αποπνέει ένα ύφος καλλιτεχνικό. Τα περισσότερα έπιπλα είναι από τον γνωστό οίκο Δελούδη, σε μίνιμαλ γραμμές, οι ηλεκτρικές συσκευές είναι από τις πιο ακριβές, υπάρχουν παντού σποτ και πίνακες, ενώ το κύριο επίπεδο της κατοικίας περιβάλλεται από κήπο με γκαζόν και οπωροφόρα δέντρα που δίνουν την εντύπωση διαμονής σε εξοχικό περιβάλλον.
Μια εντυπωσιακή κατοικία σε εξαιρετικό σημείο, προτείνεται ανεπιφύλακτα σε στελέχη επιχειρήσεων και πρεσβειών ή σε ενοικιαστές με υψηλές απαιτήσεις, ενώ παράλληλα επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στην αγορά, το κέντρο και τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Προσφέρεται πλήρως επιπλωμένη, στην τιμή των 4.500€ για ευέλικτο χρονικό διάστημα, κατά προτίμηση πάνω από δωδεκάμηνο.
Πάρα πολλά ακόμα ακίνητα,μικρότερα-μεγαλύτερα,στην Κηφισιά κ στους όμορους Δήμους www.panteleonrealestate.gr Μεσιτικό Κώστας Παντελαίων-Κηφισιά-6945-392060 info@panteleon.gr Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλέστε και στο κινητό από 11:00 έως 21:00 .
Caractéristiques
Référence
KAB-11
transaction
Location
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
390 m²
chambres/pièces
4 chambres, 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec ascenseur
nombre total étages
4 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Coûts
prix
€ 4 500/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2001
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur