Appartement 1 chambre Μπιγλιστας 15, Athens, Greece, Κάτω Ιλίσια (Καισαριανής), Kaisariani

KaisarianiΜπιγλιστας 15, Athens, Greece
  • € 65 000
  • 1
  • 18
  • 1
  • 0
  • Non
Annonce mise à jour le 08/07/2023
Description
Κωδικός ακινήτου: 20775 - Ιλίσια Hilton ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 18 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 65.000 € Ένα όμορφα ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στη περιζήτητη περιοχή των Ιλισίων, στην Αθήνα. Με συνολική επιφάνεια 18 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο υπόγειο ενός σύγχρονου κτιρίου και έχει ανακαινιστεί πρόσφατα για να προσφέρει έναν σύγχρονο και άνετο χώρο διαβίωσης.
Κατά την είσοδό σας, θα σας υποδεχτεί ένα φωτεινό σαλόνι που είναι διακοσμημένο με γούστο και μοντέρνα επίπλωση. Το διαμέρισμα διαθέτει ενιαία διαρρύθμιση, με καλά εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Ο χώρος του υπνοδωματίου διαθέτει ένα άνετο ημίδιπλο κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μοντέρνο μπάνιο με ντους.
Σε μια ασφαλή και ήσυχη γειτονιά των Ιλισίων, στην Αθήνα, αυτό το διαμέρισμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο.
Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας το ιδανική βάση για να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Αθήνα. Είναι κοντά σε κεντρική αγορά, μαγαζιά εστίασης και ΜΜΜ.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια φανταστική ευκαιρία να επενδύσετε σε έναν μοντέρνο και βολικό χώρο διαβίωσης στην Αθήνα.
Είτε αναζητάτε ένα χώρο προς εκμετάλλευση είτε ένα μέρος για να εγκατασταθείτε, αυτό το διαμέρισμα σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.
Caractéristiques
Référence
20775
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
18 m²
chambres/pièces
1 chambre, 1 bain/douche
étage
Rez-de-chaussée
autres caractéristiques
Porte blindée
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 65 000
Efficacité énergétique
année de construction
1970
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
Exempt
Options additionnelles

Contacter l'annonceur