Villa indépendante 343 m², Corfou ville, Corfou

Corfou
  • € 800 000
  • 5+
  • 343
  • 3+
Description
Μοντέρνα πολυτελής και ασυνήθιστη βίλα 343τ.μ. με πισίνα (θαλασσινό νερό και τζακούζι), λιμάνι (deck-ανοξείδωτες δέστρες-νερό και φως), μέσα σε περιφραγμένο περιποιημένο κήπο 1 στρέμματος. Δίπλα στο ποτάμι, κοντά στην θάλασσα και στην πόλη.
Είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα.
Στο ισόγειο βρίσκετε το καθιστικό, το hall, 1 μπαράκι και η κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη με μικρό βιτρό στην οροφή πάνω από το τραπέζι). Ανεβαίνοντας 4 σκαλιά είναι το WC και η σαλοτραπεζαρία (ενεργειακό τζάκι-δική του είσοδος-τεχνοτροπίες).
Στον όροφο βρίσκεται ανοιχτού τύπου γραφείο, 1 master κρεβατοκάμαρα με δική της γκαρνταρόμπα και μπάνιο (καμπίνα με υδρομασάζ-σάουνα-ποδομασάζ-αρωματοθεραπεία κ.α.). Ανεβαίνοντας 4 σκαλιά βρίσκονται 2 ακόμη κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο η καθεμία (ντουζιέρα και πατάρι). Και οι 3 κρεβατοκάμαρες έχουν τριπλά τζάμια με ενσωματωμένα στόρια, γυάλινες ντουλάπες, βεράντες.Η σκάλα που οδηγεί στον όροφο είναι ξύλινη με κάγκελο ανοξείδωτο και γυαλί και στην οροφή βρίσκεται μεγάλος γυάλινος θόλος που φωτίζει και το γραφείο.
Στο ημιυπόγειο βρίσκεται ο ξενώνας (έχει και ξεχωριστή είσοδο) που αποτελείται από 2 κρεβατοκάμαρες (1 διπλή, 1 μονή), κουζίνα, μπάνιο (ντουζιέρα). Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται το πλυσταριό-αποθήκη, το playroom (μπιλιάρδο-καθιστικό-κάβα κ.α.) και το μηχανοστάσιο (πόρτα πυρασφάλειας).
Στον κήπο υπάρχει αυτόματο πότισμα, φωτισμός παντού, μπάρμπεκιου (ψησταριά-φούρνος-λάντζα και ντουλάπια), ντους, ειδική περίφραξη για σκύλο, μεγάλη αποθήκη (γίνεται και γκαράζ), ειδικής τεχνοτροπίας ζαρντινιέρες, βραχόκηποι, λιμνούλα, τραπεζαρία, καθιστικό και ξαπλώστρες.
Σύστημα αυτόνομης θέρμανσης (πετρέλαιο), air-conditions & fan coil (για άμεση ψύξη και θέρμανση), θυροτηλεόραση, κάμερες, συναγερμός, πόρτες ασφαλείας, πορτόνι με τηλεκοντρόλ, ηλιακός, αφαλάτωση, αντίστροφη όσμωση, μπόιλερ, διπλά και τριπλά τζάμια, σήτες και βεράντες
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
EK-418491 - 22/04/2023
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
343 m²
chambres/pièces
5+ (5 chambres, 3 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 800 000
Efficacité énergétique
année de construction
2009
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur