Villa indépendante Μελά Παύλου 70014, Centre, Chersonisos

ChersonisosΜελά Παύλου 70014
  • € 1 700 000
  • 5+
  • 600
  • 3+
  • Non
Description
Πωλείται υπερλυτελής βίλα στην Άνω Χερσόνησο σε καταπληκτική κατάσταση. Το οικόπεδο είναι 2.000τμ. και το κτίριο 600τμ.Με άδεια οικοδομής το 1995 και πλήρης ανακαίνιση το 2020 με υλικά κατασκευής άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.
Στο ισόγειο υπάρχει μεγάλος χώρος υποδοχής με μπιλιάρδο, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και 3 υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους. Στον όροφο οδηγούμαστε με εσωτερική ξύλινη σκάλα και υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο με υδρομασάζ (τζακούζι) και ιδιωτικό βεστιάριο και βεράντα 40τμ.με απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Στο ισόγειο από την πίσω πλευρά υπάρχει ανεξάρτητο διαμέρισμα με κουζίνα, χώρος γυμναστηρίου με εξοπλισμό, 3 υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους και δωμάτιο πλυντηρίων. Επιπλέον στο ισόγειο υπάρχει αυτόνομα διαμέρισμα περίπου 40τμ. Στο υπόγειο υπάρχουν 2 αποθήκες με αυτοματοποιημένα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης, δεξαμενές νερού και αποθηκευτικών χώρων.
Όλοι οι χώροι είναι με ξύλινα πατώματα από δρυ και πλακάκια Terracotta.Το κτίριο έχει ενεργειακά κουφώματα.
Εξωτερικά υπάρχει πισίνα 10τμ. Με BBQ και ξυλόφουρνο. Υπάρχει μεγάλος κήπο στην είσοδο και στην πίσω πλευρά. Με δορυφορική κεραία, ηλιακός και inverter για ζεστό νερό. Με συναγερμό και κάμερες. Υπάρχει φωτοβολταικό σύστημα στην βεράντα και στην ταράτσα σε πρόγραμμα συμψηφισμού του ρεύματος με τη ΔΕΗ (Net metering). Με WF. Ο κλιματισμός είναι ψύξης – θέρμανσης σε όλα τα δωμάτια. Με 2 τζάκια, το ένα και ενεργειακό. Με 4 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης και μία κλειστή. Με τοιχία περιμετρικά του οικοπέδου. Πάνω στον κεντρικό με μεγάλη πρόσοψη. Με πανοραμική θέα στη θάλασσα και απόσταση 800 μέτρα από την παραλία. Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι 20 χιλιόμετρα ή 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Σε ήσυχη περιοχή ιδανική περίπτωση για πελάτες που αποζητούν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα. Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν αμμώδεις παραλίες, καταστήματα, ιατρικά κέντρα και ιατρεία, ξενοδοχεία, υδάτινο πάρκο, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ.
Δίνεται με όλον τον εξοπλισμό και τα έπιπλα. Η βίλα ενοικιάζεται ήδη και επενδυτικά αποφέρει μεγάλο εισόδημα.
Τιμή πώλησης 1.700.000 ευρώ.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
EK-4240925 - 28/03/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
600 m²
chambres/pièces
5+ (7 chambres, 4 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 700 000
Efficacité énergétique
année de construction
1995
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur