Penthouse excellent état, 77 m², Ziria, Erineo

Erineo
  • € 70 000
  • 5+
  • 77
  • 2
  • 0
  • Non
Description
Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα, ισογείου σε διπλοκατοικία, συνολικής επιφάνειας 90,44 τ. μ σε οικόπεδο 229,84 τ. μ, έτος, κατασκευής το 1973. Βρίσκεται στον οικισμό της Ζήρια, Νομού Αχαΐας, Δήμου Αιγιαλείας. Η περιοχή επεκτείνεται πάνω από το Λόγγο και τις Καμάρες. Από το σημείο ανέγερσής του, λόγω του υψόμετρου έχει πανοραμική θέα στα βουνά και την θάλασσα.
Πρόκειται για οριζόντια ιδιοκτησία.
Το ισόγειο επιφάνειας 77,23 τ.μ. με αποθήκη 13,21 τ.μ. εντός του περιγράμματος του κτιρίου και μια δεύτερη αποθήκη των 6,20 τ.μ. όπου βρίσκεται το λεβητοστάσιο. Το διαμέρισμα του ισογείου αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι με τζάκι-τραπεζαρία-κουζίνα, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τον χώρο εισόδου και ένα λουτρό.
Έχει γίνει πλήρη ανακαίνιση όπως αλλαγή των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, καινούργιες κουζίνες, νέα είδη υγιεινής, ντουλάπες και ντουλάπια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πατώματα με ποιοτικό πλακάκι.
Για Πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +306932905079, MARGY HOMES,

Καλλιόπη Μαργιωρή

Επίσημη πιστοποιημένη πραγματογνώμονας Ε.Π.Π.Α.

Μέλος της NAR ( Νational Association of Realtors ), πιστοποιημένη μεσίτριαΟι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσειτων πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Γιαπερισσότερες διαθέσιμες επιλογές από το χαρτοφυλάκιο μας επισκεφτείτε τηνιστοσελίδα μας: www.margyhomes.gr

Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικήςταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου4072/11.4.2012.

Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητάμε τα κατάλληλα ακίνητα,ανακαλύπτουμε νέες προοπτικές και ευκαιρίες, εμπλουτίζομαι συνεχώς τοχαρτοφυλάκιό μας με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας. MARGY HOMES
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
1541434 - 04/03/2024
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
77 m²
chambres/pièces
5+ (6 chambres, 3 autres), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 70 000
Efficacité énergétique
année de construction
1973
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur