Duplex, excellent état, 85 m², Pefkochori, Pallini

Pallini
  • € 220 000
  • 5
  • 85
  • 2
  • Non
Annonce mise à jour le 08/03/2024
Description
Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη παραθαλάσσια περιοχή, σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή 120 μέτρα με τα πόδια από την παραλία. Το εξωτερικό του σπιτιού είναι βαμμένο με φωτεινά, καταπραϋντικά χρώματα που δένουν αρμονικά με τη γύρω φυσική ομορφιά. Ο εξωραϊσμός είναι καλά διατηρημένος στο συγκρότημα και διαθέτει πλούσια βλάστηση και ζωντανά λουλούδια.

Βεράντα: Ένα από τα κύρια αξιοθέατα αυτού του σπιτιού είναι η εκτεταμένη βεράντα του, η οποία προσφέρει εκπληκτική θέα στην κοντινή βουνοπλαγιά. Η βεράντα είναι ευρύχωρη και καλά εξοπλισμένη, με άφθονο χώρο για έπιπλα εξωτερικού χώρου, όπως άνετες ξαπλώστρες, τραπεζαρία και καρέκλες για δείπνο στο ύπαιθρο και ίσως ακόμη και μια άνετη αιώρα ή δύο. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παράκτια θέα, είτε πίνοντας τον πρωινό σας καφέ ενώ παρακολουθείτε την ανατολή του ηλίου, φιλοξενώντας ένα μπάρμπεκιου με φίλους και οικογένεια ή κοιτάζοντας τα αστέρια τη νύχτα.

Εσωτερικό: Το εσωτερικό του σπιτιού είναι φωτεινό και ευάερο και προσφέρει 85 τετραγωνικά μέτρα καθιστικού με 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα με ανοιχτή ιδέα, σαλόνι και έξοδο σε μία από τις 3 σούπερ μεγάλες βεράντες. Τα μεγάλα παράθυρα και οι γυάλινες πόρτες επιτρέπουν στο άπλετο φυσικό φως να πλημμυρίσει, δημιουργώντας μια χαρούμενη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το σαλόνι μπορεί να έχει άνετο καθιστικό και είναι ιδανικό για το χειμώνα με το τζάκι.

Εγγύτητα στην παραλία: Όντας κοντά στην παραλία, μπορείτε εύκολα να περπατήσετε μέχρι την ακτογραμμή και να απολαύσετε μια ποικιλία παράκτιων δραστηριοτήτων, όπως κολύμπι, χτένισμα παραλίας ή απλά χαλάρωση στην άμμο με ένα καλό βιβλίο. Μπορείτε να κάνετε χαλαρούς περιπάτους κατά μήκος της ακτογραμμής, να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα πάνω από το νερό ή ακόμα και να κάνετε τζόκινγκ ή βόλτα με ποδήλατο κατά μήκος του παραλιακού μονοπατιού. Η παραλία γίνεται προέκταση της αυλής σας, παρέχοντας ατελείωτες ευκαιρίες για υπαίθρια αναψυχή και χαλάρωση.

Τοποθεσία: Το σπίτι βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία σε μια ήσυχη παραθαλάσσια κοινότητα που προσφέρει έναν χαλαρό και χαλαρό τρόπο ζωής. Είναι αρκετά κοντά στην παραλία για να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους του ωκεανού, αλλά αρκετά μακριά για να προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και ιδιωτικότητας. Μπορεί να βρεθείτε να περνάτε τα βράδια σας βλέποντας το ηλιοβασίλεμα από τη βεράντα σας ή κάνοντας χαλαρούς περιπάτους κατά μήκος της ακτής, απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά που σας περιβάλλει.

Συνοπτικά, ένα ωραίο σπίτι με μεγάλη βεράντα κοντά στην παραλία είναι μια τέλεια όαση για όσους αγαπούν τον παράκτιο τρόπο ζωής. Με τον φιλόξενο εξωτερικό χώρο, το άνετο εσωτερικό και την εγγύτητα στην παραλία, προσφέρει ένα υπέροχο μείγμα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, παρέχοντας ένα γαλήνιο και γραφικό μέρος για να καλέσετε σπίτι. Καλέστε μας για να δείτε σήμερα (τα έπιπλα θα μείνουν αν ο αγοραστής προτιμά)
Caractéristiques
Référence
B001
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
85 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée surélevée
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Meublé
Jardin privé
Coûts
prix
€ 220 000
Efficacité énergétique
année de construction
2003
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé
certification énergétique
Exempt
Options additionnelles

Contacter l'annonceur