Duplex Σιρίλι, Σιρίλι 73002, Sirili, Platanias

PlataniasΣιρίλι, Σιρίλι 73002
  • € 250 000
  • 4
  • 135
  • 2
Description
Μεζονέτα προκάτ εξειδικευμένης κατασκευής μπετό μέσα έξω με ενδιάμεση μόνωση από ξύλο κατασκευής του 1997. Έχει εμβαδόν 135 τ.μ., σε οικόπεδο περίπου 600 τ.μ., συν ξενώνας σε ξεχωριστό χώρο του κήπου περίπου 35 τ.μ.

Η κατοικία αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα γραφείο, δύο μπάνια με ντουζιέρα και καμπίνα, Χωλ στην είσοδο, κουζίνα σε ξεχωριστό χώρο, σαλοτραπεζαρία. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, τέσσερα κλιματιστικά για ψύξη-θέρμανση, θυροτηλεόραση, τζάκι, τηλεφωνικό κέντρο σε όλους τους χώρους, αποθήκη εξωτερική, κεραμοσκεπή με μόνωση, τα ταβάνια είναι ξύλινα καθώς και οι πόρτες εσωτερικές-εξωτερικές, μεγάλη βεράντα σε δύο επίπεδα με πέργκολα 115 τ.μ., μία στεγασμένη θέση στάθμευσης και μία υπαίθρια, σιδερένια αυλόπορτα με ηλεκτρικό τηλεχειριστήριο.

Ο ξενώνας με εσωτερική επένδυση ξύλου ραμποτέ, αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα, κουζίνα με πάσο, καθιστικό και στεγασμένο γκαράζ 30τ.μ. Η κατοικία χρειάζεται μερική ανακαίνιση, να σημειωθεί, ότι όλα τα ξύλινα είναι πολύ καλά συντηρημένα και στα υδραυλικά έγινε ανακαίνιση το 2007 και τοποθετήθηκαν βρύσες Croxer. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν δύο-τρία μεγάλα ελαιόδεντρα, μία λεμονιά, μία κληματαριά αναρριχόμενη σε πλέγμα 35 μέτρων, μικρό σιντριβάνι, διάφορα καλλωπιστικά φυτά, ένα καθιστικό από γρανίτη, διάφορα αγάλματα, πανέμορφα μεγάλα πήλινα πιθάρια, και εξωτερικός φωτισμός.

Η κατοικία βρίσκεται μέσα στην φύση, στο γραφικό χωριουδάκι Σιρίλη, κοντά στο Μάλεμε, είναι σχεδιασμένη σε κλασσικό στυλ, και πολλά από τα ακριβά έπιπλα που περιέχει θα παραμείνουν, ανάλογα με την επιλογή του ενδιαφερόμενου. Σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο, υπάρχουν σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες, τράπεζες, φαρμακεία, και ότι χρειάζεται για μια άνετη διαβίωση. Απέχει από την παραλία περίπου 3χλμ., από το κέντρο της πόλης των Χανίων μέσω εθνικής οδού 20χλμ. και από το αεροδρόμιο, 33χλμ.

Εμβαδόν: 135 τ.μ.
Τιμή: Ευρώ 250.000, συν έξοδα μεταβίβασης.
Informations
autres caractéristiques
Mansarde
Balcon
Jardin privé
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
AK 353 - 08/05/2024
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
135 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Mansarde
Balcon
Jardin privé
Coûts
prix
€ 250 000
Efficacité énergétique
année de construction
1997
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur