Villa indépendante Μύκονος, Ville principale - Chora, Mykonos

MykonosΜύκονος
  • € 1 850 000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • Non
Description
Villa Nirvana - Δείτε αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή κυκλαδίτικη βίλα της Μυκόνου που βρίσκεται στην πιο ανερχόμενη περιοχή, Χουλάκια. Μόλις 10' οδικώς από την παραλία του Αγίου Στεφάνου και 5' από την παραλία Χουλάκια.

Πάνω στο λόφο βρίσκεται η Villa Nirvana σε ένα ήσυχο, γαλήνιο περιβάλλον με πανοραμική θέα στη θάλασσα από την ευρύχωρη βεράντα της με εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους καθιστικού, υπαίθριο μπάρμπεκιου και κουζίνας! Απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο από τις ξαπλώστρες. Ολοκληρώστε το βράδυ με την παρατήρηση αστεριών από τη βεράντα ή ψήστε ένα γεύμα στο μπάρμπεκιου και απολαύστε το στο υπέροχο υπαίθριο τραπέζι. Πανέμορφα έργα σύγχρονου σχεδιασμού σε χρώματα που εισχωρούν προσθέτουν εξαιρετικές πινελιές χρώματος και στυλ στη φωτεινή εσωτερική διακόσμηση. Απομονωμένη, καλαίσθητη, κομψή και με αξέχαστη θέα στη θάλασσα, η Villa Nirvana θα εμπνεύσει όσους αγαπούν τα χαλαρωτικά γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας.

Η κύρια κατοικία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, καθιστικό-τραπεζαρία και κουζίνα. Μία σουίτα επισκεπτών με επιπλέον καθιστικό και τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο. Οι καταπράσινοι κήποι και η ήρεμη ατμόσφαιρα είναι ένα σπάνιο εύρημα για το νησί της Μυκόνου. Η Villa Nirvana προσφέρει το τέλειο μείγμα άνεσης, ιδιωτικότητας και στυλ.
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
759003 - 22/04/2024
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
280 m²
chambres/pièces
5+ (5 chambres, 2 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 850 000
Efficacité énergétique
année de construction
2015
état
Nouveau / En construction
chauffage
Centralisé, alimentation électrique
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur