Appartement 3 chambres Γούναρη Δ., 52, Kontopefko, Agia Paraskevi

Agia ParaskeviΓούναρη Δ., 52
  • € 560 000
  • 4
  • 180
  • 3
  • 3
  • Oui
Annonce mise à jour le 19/04/2024
Description
Εξαιρετικό, διαμπερές διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολύ ήσυχη περιοχή, στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής. Η έκτασή του είναι 180 τ. μ. με πολύ καλή διαρρύθμιση, άνετα δωμάτια και πάρα πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Το διαμέρισμα είναι πολύ λειτουργικό. Αποτελείται από χώρο υποδοχής, τρία ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι-τραπεζάρια (50 τ. μ.), μεγάλη κουζίνα με πρόσβαση από δύο πόρτες, δύο μεγάλα μπάνια, ένα wc, απόθήκη-laundry room εντός του διαμερίσματος (4 τ. μ.), τρία μεγάλα μπαλκόνια, 2 θέσεις στάθμευσης (μια υπόγεια και μια στεγασμένη πυλωτής) και μια αποθήκη υπογείου (8 τ. μ.). Κατά μήκος όλων των διαδρόμων υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και αποθηκευτικοί χώροι.

Η επιφάνεια όλου του διαμερίσματος (πλην κουζίνας και μπάνιων) είναι α' ποιότητας παρκέ ιρόκο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με κεντρική εγκατάσταση (πετρέλαιο) και υπάρχουν κλιματιστικά σε όλους τους βασικούς χώρους. Επίσης υπάρχουν διπλά τζάμια, κουφώματα αλουμινίου, σίτες και μεγάλος και καινούριος ηλιακός θερμοσίφωνας (160 lt) με εξ αποστάσεως χειρισμό.

Το διαμέρισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενιαίο ή να χωριστεί στα δύο, καθώς έχει δύο διαφορετικές εισόδους που δίνουν πολλές επιλογές.

Η τοποθεσία είναι καταπληκτική, καθώς βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, αλλά πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής και στα μετρό Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή, που αξίζει να δείτε από κοντά.
Caractéristiques
Référence
EK-4706135
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
180 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
3° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Jardin commun
Coûts
prix
€ 560 000
Efficacité énergétique
année de construction
1995
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier