Immeuble en Vente

AmorgosΛαγκάδα
€ 330 000
5+ chambres/pièces
198 m²
3 bains/douches
Annonce mise à jour le 25/05/2024
Description
Το ακίνητο βρίσκεται στο παραδοσιακό χωριό της Λαγκάδας, 4 χλμ. (7΄ με το αυτοκίνητο) από το λιμάνι και την παραλία της Αιγιάλης, με πανοραμική θέα σε θάλασσα, λόφους και τα γύρω χωριά. Στην Αιγιάλη βρίσκονται τρεις από τις ωραιότερες παραλίες της Αμοργού: Λεβροσός, Ψιλή Άμμος και Χόχλακας.

Το ακίνητο, το οποίο κατασκευάστηκε από έναν από τους καλύτερους εργολάβους του νησιού, αποτελείται από 3 αυτόνομα επίπεδα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με εξωτερικές σκάλες:

Το κατώι (79,36 τ.μ.), το οποίο χρονολογείται από το 1860 περίπου, έχει αναπαλαιωθεί χωρίς να αλλοιωθούν τα αρχιτεκτονικά του στοιχεία (πέτρινοι τοίχοι, βόλτος, στέρνα, κρεβάτι παππού κλπ.). Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθιστικό, ανοιχτή κουζίνα και μπάνιο. Υπάρχουν επιπλέον δύο υπερυψωμένοι χώροι ύπνου: Ένα διπλό κρεβάτι πάνω στην υπόγεια στέρνα και ένα διπλό παιδικό κρεβάτι πάνω σε διαμορφωμένο βράχο που ήταν το κρεβάτι του παπού.

Ο πρώτος όροφος (66,75 τ.μ.) αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με διπλά χτιστά κρεβάτια. Το ένα υπνοδωμάτιο έχει μια μικρή βεράντα, το άλλο υπνοδωμάτιο έχει δύο παράθυρα, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα με πάσο και μπάνιο.

Ο δεύτερος όροφος (52,81 τ.μ.) αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με βεράντα, καθιστικό με τζάκι και βεράντα, κουζίνα με πάσο και μπάνιο.

Το ακίνητο αποπερατώθηκε το 2002, είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση.
Caractéristiques
Référence
EK-4711151
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
198 m²
chambres/pièces
5+ chambres/pièces, 3 bains/douches
nombre total étages
3 étages
autres caractéristiques
Cheminée
Exposition nord, ouest
Coûts
prix
€ 330 000
Efficacité énergétique
année de construction
2002
Classe énergétique
Ε
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier