Appartement 3 chambres excellent état, premier étage, Centre, Kalamariá

Kalamariá
  • € 450 000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 1
  • Oui
Annonce mise à jour le 08/10/2023
Description
Υπερπολυτελές διαμέρισμα σε προνομιακή τοποθεσία στην Καλαμαριά. Βρίσκεται απέναντι από πάρκο και έχει πρόσοψη σε 3 πλευρές. Αποτελείται από ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, λουτρό και τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει και δικό του λουτρό. Το διαμέρισμα διατίθεται πλήρως επιπλωμένο, με έπιπλα υψηλής αισθητικής από καρυδιά, σχεδιασμένα ειδικά για το χώρο με σκοπό να εξασφαλίζουν τη μέγιστη εργονομία. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τεχνολογικά άρτιες λύσεις που προσφέρουν ευκολίες στη χρήση και τον έλεγχο του διαμερίσματος. Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής: Σύστημα smart home KNX για απομακρυσμένο έλεγχο όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων, διακόπτες Vimar με ροοστάτη, σενάρια φωτισμού με φωνητική εντολή, κάμερες περιμετρικά του διαμερίσματος για πλήρη εποπτεία των βεραντών, απομακρυσμένος έλεγχος θυροτηλέφωνου/θυροτηλεόρασης, απομακρυσμένος έλεγχος του συναγερμού και ηλεκτρικές σίτες και σκίαστρα. Το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό Daikin σε όλους τους χώρους, ενδοδαπέδια θέρμανση Rehau με καυστήρα Vaillant, εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές με μαύρο γυαλί και εξωτερική κουζίνα με bbq αερίου.
Η επίπλωση είναι oλόκληρη custom φτιαχμένη και σχεδιασμένη από τους κορυφαίους οίκους με τα πλέον κορυφαία υλικά φυσικής ξυλείας.
Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι τα ακριβότερα και ποιοτικότερα της αγοράς. Δεν έχει σχέση με εργολαβική κατασκευή.
Caractéristiques
Référence
0999
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
110 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 450 000
charges de copropriété
€ 30/mois
Efficacité énergétique
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, au sol, alimenté au méthane
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur