Immeuble en Location

Salamina
  • € 2 500/mois
  • 700
  • 3+
Annonce mise à jour le 10/05/2024
Description
Προς ενοικίαση: Επαγγελματικό κτίριο με θέα στη θάλασσα
Διαθέσιμο για ενοικίαση, επαγγελματικό κτίριο επιφάνειας 700 τετραγωνικών μέτρων σε δύο ορόφους. Το ισόγειο αποτελεί κατάστημα ενώ ο πρώτος όροφος είναι κατάλληλος για κατοικία.
Το κτίριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνδυάσουν τον επαγγελματικό χώρο τους με την απόλαυση μιας εκπληκτικής θέας προς τη θάλασσα.
Η περιοχή βρίσκεται σε μια εξαιρετικά εμπορική τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα και πολυάριθμες υπηρεσίες. Οι γύρω περιοχές προσφέρουν ευκαιρίες για εξωτερικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία, καθιστώντας τον τόπο ιδανικό για εργασία και αναψυχή.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό κτίριο που θα ενισχύσει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα και θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης. Για περισσότερες πληροφορίες και για να
κανονίσετε μια επίσκεψη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.
Αξιοποιήστε αυτήν την μοναδική ευκαιρία τώρα!
Ενοικίαση, Κτίριο Επαγγελματικών Χώρων, Μπάνια: 2, WC: 5, Εμβαδόν: 700 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2000, Πολυτελές, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ημιυπόγειο, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 500 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Eπίπεδα: 3, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Γ, Ρεύμα: Τριφασικό
Caractéristiques
Référence
391946
transaction
Location
typologie
Immeuble | Propriété de luxe
superficie
700 m²
chambres/pièces
3+ bains/douches
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Exposition externe
Coûts
prix
€ 2 500/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2000
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur