• € 380 000
  • 5+
  • 240
  • 3
Annonce mise à jour le 08/03/2024
Description
Κωδικός ακινήτου: 65832 - Άγιος Κωνσταντίνος Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα κτίριο οικιστικό 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. σε οικόπεδο 445 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2001 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, ανοιχτωσιά - Τιμή: 380.000 € Αναλυτική περιγραφή ακινήτου

Καλώς ήλθατε στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου σας περιμένει ένα αξιοζήλευτο οικιστικό κτίριο.

Χτισμένο σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 445 τ.μ., αυτό το μαγευτικό ακίνητο με συνολική επιφάνεια 239 τ.μ. προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν άνετο και κομψό χώρο διαβίωσης. Χτισμένο το 2001, αυτό το άριστα σχεδιασμένο κτίριο αποπνέει γοητεία και κομψότητα.

Στο ισόγειο, θα βρείτε ένα υπέροχο 85 τ.μ. σπίτι, που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα-σαλόνι και άρτια εξοπλισμένο μπάνιο. Καθώς ανεβαίνετε στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο, θα ανακαλύψετε δύο εξίσου γοητευτικά διαμερίσματα, το καθένα 77 τ.μ. Αυτά τα διαμερίσματα διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά, όπως δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα-σαλόνι και άρτια εξοπλισμένο μπάνιο, εξασφαλίζοντας έναν άνετο τρόπο ζωής για τους ενοίκους τους.

Αφεθείτε στην εκπληκτική θέα του ανοιχτού ορίζοντα και της λαμπερής θάλασσας, που είναι ορατά από τον πρώτο και τον δεύτερο όροφο. Φανταστείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης από την άνεση του σπιτιού σας. Τα διαμερίσματα σε αυτούς τους ορόφους είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, εξασφαλίζοντας ζεστασιά τους πιο κρύους μήνες. Επιπλέον, διαθέτουν τέντες, κλιματισμό, ενσωματωμένες ντουλάπες και κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, όλα σχολαστικά σχεδιασμένα για να βελτιώσουν τη διαμονή σας.

Το κτήριο προσφέρει επίσης χώρο στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των οχημάτων σας. Καθώς μπαίνετε σε κάθε διαμέρισμα, θα σας υποδεχτούν δάπεδα με πλακάκια, δίνοντας μια νότα κομψότητας στο χώρο. Η παρουσία ενός τζακιού δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για να δημιουργήσετε αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με σίτες, παρέχοντας ένα άνετο περιβάλλον απαλλαγμένο από ενοχλητικά έντομα.

Ο κοινόχρηστος χώρος μπάρμπεκιου σας καλεί να μαζευτείτε με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας υπέροχα γεύματα και δημιουργώντας αγαπημένες στιγμές. Με τιμή πώλησης 380.000 €, αυτό το ακίνητο παρουσιάζει μια δελεαστική επενδυτική ευκαιρία. Η πιθανή απόδοσή του 3,79% ετησίως ενισχύει περαιτέρω την απήχησή του, υποσχόμενη όχι μόνο ένα όμορφο σπίτι αλλά και μια σοφή οικονομική απόφαση.

Σε βολική τοποθεσία, το κτήριο έχει εύκολη πρόσβαση από το πεζοδρόμιο. Η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου απέχει μόλις 900 μέτρα. Η πολυσύχναστη δημόσια αγορά απέχει μόλις 850 μέτρα από το κατώφλι σας, διασφαλίζοντας ότι όλες οι ανάγκες σας για ψώνια είναι εύκολα προσβάσιμες. Για τις ανάγκες του σούπερ μαρκετ σας, το Γαλαξίας Supermarket βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις 1 χιλιόμετρο μακριά.

Η συγκοινωνία είναι εύκολη, με το ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ να βρίσκεται μόλις 900 μέτρα μακριά, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε διάφορους προορισμούς. Τα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής Τράπεζας σε απόσταση μόλις 900 μέτρων, διασφαλίζει την εύκολη κάλυψη των οικονομικών σας αναγκών. Επιπλέον, ένα φαρμακείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε απόσταση 900 μέτρων, προσφέροντας πρόσβαση για τυχόν ιατρικές απαιτήσεις. Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων βρίσκεται σε μικρή απόσταση 17 χιλιομέτρων.

Με τον εξαίσιο σχεδιασμό, την εκπληκτική θέα και τη βολική του τοποθεσία, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ζωή με άνεση και ηρεμία. Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη ιδιοκτησία. αδράξτε την ευκαιρία να το κάνετε δικό σας και ξεκινήστε ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο χαρά και ικανοποίηση.

Πληροφορίες 22350 23999

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking


Caractéristiques
Référence
65832
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
240 m²
chambres/pièces
5+ chambres/pièces, 3 bains/douches
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 380 000
Efficacité énergétique
année de construction
2001
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Options additionnelles

Contacter l'annonceur