Penthouse Ευκαλύπτων, Μαρούσι Ελλάδα, 15126, Alsos Ktimatos Siggrou, Marousi

MarousiΕυκαλύπτων, Μαρούσι Ελλάδα, 15126
  • € 360 000
  • 4
  • 152
  • 2
  • 5
  • Oui
Annonce mise à jour le 20/03/2024
Description
Σας παρουσιάζουμε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα που βρίσκεται στο Μαρούσι, πολύ κοντά στο υπέροχο άλσος Συγγρού.

Το ακίνητο βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός περιποιημένου κτιρίου. Με συνολική επιφάνεια 152 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα διαθέτει έναν καλοσχεδιασμένο χώρο. Κατά την είσοδο, θα βρείτε έναν χώρο υποδοχής. Ακολούθως συναντάτε την κουζίνα, που ανακαινίστηκε πλήρως το 2016, διαθέτει μοντέρνες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων ανανεωμένων σωληνώσεων νερού και ντουλαπιών κουζίνας.

Ένα από τα ατού αυτής της ιδιοκτησίας είναι το ευμεγέθες σαλόνι, το οποίο διαθέτει ένα ακόμα δωμάτιο ως δευτερεύον καθιστικό με συρόμενη πόρτα προσφέροντας ιδιωτικότητα. Το μεγάλο μπαλκόνι διαθέτει ανοιχτή θέα, που επιτρέπει την άφθονη φυσική φωτεινότητα στα δωμάτια. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης τρία άνετα υπνοδωμάτια με ντουλάπες. Τα μπάνια έχουν ανακαινιστεί πλήρως το 2009, με αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων.

Μέσα στα χρόνια, αυτό το διαμέρισμα έχει υποστεί αρκετές ανακαινίσεις, ενισχύοντας την έλξη και τη λειτουργικότητά του. Τα διπλά τζάμια από αλουμίνιο παρέχουν εξαιρετική μόνωση, ενώ η παρουσία τζακιού προσθέτει μια πινελιά ζεστασιάς και άνεσης. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το διαμέρισμα διαθέτει ασφαλή πόρτα.

Οι κάτοικοι αυτού του διαμερίσματος απολαμβάνουν την ευκολία της κεντρικής θέρμανσης που λειτουργεί με πετρέλαιο. Το σύστημα κλιματισμού, περιλαμβανομένης μιας μεγάλης μονάδας κλιματισμού inverter στο σαλόνι και μονάδες κλιματισμού Daikin inverter στα υπνοδωμάτια, εξασφαλίζει ευχάριστες θερμοκρασίες όλο το χρόνο. Το ζεστό νερό προέρχεται από ηλιακό θερμοσίφωνα, προσφέροντας ενεργειακά αποδοτική και περιβαλλοντικά φιλική διαβίωση.

Βρίσκεται σε μια επιθυμητή περιοχή, καθώς το Μαρούσι προσφέρει μια δυναμική κοινότητα με πρόσβαση σε μια ποικιλία ανέσεων, όπως καταστήματα, εστιατόρια και πάρκα. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι εύκολα προσβάσιμες, με κοντινές επιλογές μεταφοράς που παρέχουν βολική σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας και άλλες περιοχές.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης στα βόρεια προάστια. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να οργανώσετε μια επίσκεψη και να ανακαλύψετε αυτήν τη μοναδική ιδιοκτησία.

Αποκλειστικά από την Apollo Home.
Caractéristiques
Référence
MAR006
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
152 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 360 000
Efficacité énergétique
année de construction
1978
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur