Appartement 2 chambres Κεραμεικού, 97, Céramique, Gazi - Metaxourgio - Votanikos

Gazi - Metaxourgio - VotanikosΚεραμεικού, 97
  • € 250 000
  • 3
  • 55
  • 1
  • 4
  • Oui
Description
Διαμέρισμα πλήρως φωτεινό, ανακαινισμένο και επιπλωμένο από Αρχιτέκτονα, που βρίσκεται στην υπέροχη γειτονιά του Κεραμεικού στην Αθήνα, προσφέρει ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Έχοντας πλήρως αξιοποιημένους τους χώρους του, το διαμέρισμα αποτελείται από ένα καθιστικό, 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια πλήρως εργονομική κουζίνα.

Το διαμέρισμα προσφέρεται επιπλωμένο και καλύπτει άμεσα όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις, καθώς διαθέτει τζάκι βιοαιθανόλης, συναγερμό, κάμερα, θωρακισμένη πόρτα, ηλιακό θερμοσίφωνα, πλυντήριο πιάτων, και ρούχων, καθώς και κλιματισμό. Τα νέα κουφώματα με διπλά τζάμια αποτρέπουν την θερμική ανταλλαγή του με το περιβάλλον, διασφαλίζοντας πλήρως ευχάριστη διαμονή στον χώρο. Έτος ανακαίνισης 2019.

Το μπαλκόνι της κατοικίας, προσφέρει εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή, δεδομένου του ότι βρίσκεται στον 4ο όροφο. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους ενοίκους να απολαμβάνουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα και θέα και προσθέτει στον ήδη γοητευτικό χαρακτήρα του διαμερίσματος. Επιπλέον, με την χρήση τεντών μπορεί να επιτευχθεί σκίαση κατά την διάρκεια της ημέρας.

Ο Κεραμεικός είναι μια περιοχή που απολαμβάνει μεγάλη ζήτηση, ειδικά από τους επενδυτές της αγοράς ακινήτων. Βρίσκεται σε απόσταση 7 λεπτών με τα πόδια από το Μετρό του Κεραμεικού (μπλε γραμμή Μετρό), το Μετρό του Μεταξουργείου (κόκκινη γραμμή Μετρό), καθώς και από τον Ηλεκτρικό Σταθμό του Θησείου (Πράσινη Γραμμή ΗΣΑΠ). Προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε διάφορα μέρη της Αθήνας, βλ. Ακρόπολη, Θησείο, Μοναστηράκι, Πλάκα.

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν και περιηγηθούν στην ιστορική κουλτούρα του κέντρου της Αθήνας, αυτό το ακίνητο, θεωρείται μια από τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες. Η συνδυασμένη άνεση του διαμερίσματος, η κοντινή του απόσταση από τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η γεμάτη θέατρα, εστιατόρια, μπαράκια και γραφικά καφενεδάκια, το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ακίνητο Golden Visa έτοιμο/επιπλωμένο, προς πώληση. Τιμή συζητήσιμη.
Informations
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Meublé
Caractéristiques
Référence et date de l'annonce
EK-4866275 - 13/01/2024
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
55 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
4° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Meublé
Coûts
prix
€ 250 000
Efficacité énergétique
année de construction
1967
état
Excellent / Rénové
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier