Annonce mise à jour le 13/06/2024
Description
Πολυτελέστατος γραφειακός χώρος 6ου ορόφου επί της οδού Καρόλου Ντηλ 13, στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, διαθέσιμος προς μίσθωση. Ο γραφειακός χώρος, συνολικής μεικτής επιφάνειας 155,43 τ.μ., αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο εραγσίας, ένα διευθυντικό γραφείο, meeting room, κουζίνα, μπάνιο, server room με εγκατεστημένο ξεχωριστό κλιματισμό και υπερυψωμένο δάπεδο, και αποθήκη.

Το ακίνητο είναι διαμπερές και πολύ φωτεινό, με πρόσβαση σε μπαλκόνι από τον ενιαίο χώρο και το διεθυντικό γραφείο, ενώ έχει θέα προς την παραλία Θεσσαλονίκης. Κατά μήκος του γραφειακού χώρου υπάρχει μοκέτα. Το ακίνητο δύναται να παραδοθεί με εγκατεστημένο σύστημα ψύξης - θέρμανσης, σύστημα συναγερμού και σύστημα πυρανίχνευσης - πυρασφλάλειας. Τα εξωτερικά κουφώματα του γραφείου είναι αλουμινίου, διπλής υάλωσης. Η πολυκατοικία είναι αμιγώς επαγγελματική, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και η είσοδός της είναι πολύ προσεγμένη και μοντέρνας αισθητικής.

Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον των οδών Τσιμισκή και Μητροπόλεως, των δύο κύριων εμπορικών αρτηριών στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Στην περιοχή συναντάται πληθώρα καταστημάτων εστίασης και λιανικής πώλησης, υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος, κτήρια επαγγελματικής στέγης, τράπεζες κ.α. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 150 μ. από την παραλία Θεσσαλονίκης και την Πλατεία Αριστοτέλους.
Caractéristiques
Référence
EK-4950911
transaction
Location
typologie
Bureau - Cabinet | Propriété de luxe
superficie
155 m²
chambres/pièces
2 bains/douches
autres caractéristiques
Exposition externe
Câblé
Faux plafond
Porte blindée
Système d'alarme
Coûts
prix
€ 2 000/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1980
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur