Appartement 2 chambres Πύργος, Centre, Pirgos

PirgosΠύργος
  • € 110 000
  • 3
  • 95
  • 1
  • 2
  • Oui
Annonce mise à jour le 20/03/2024
Description
Προς πώληση ένα όμορφο διαμέρισμα με άνετους χώρους που βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας μικρής πολυκατοικίας με λίγα διαμερίσματα, προσφέροντας ένα ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον για τους κατοίκους του. Η περιοχή διαθέτει επίσης άφθονο χώρο στάθμευσης, καθιστώντας το πάρκινγκ πολύ εύκολο.
Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου ανέρχεται σε 95 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια κουζίνα και έναν ευρύχωρο σαλόνι. Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1995 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διατηρώντας την ποιότητα της κατασκευής του.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς απέχει μόλις 500 μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες, καταστήματα και εστιατόρια. Επιπλέον, η ακτή βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά, επιτρέποντας ευκολότερη πρόσβαση στη θάλασσα και στις παραλίες.
Αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα άνετο, όμορφο και ήσυχο σπίτι σε μια ιδανική τοποθεσία. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η ευκαιρία!
Τιμή: €110.000. Remax Property Center, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2621100545, email: remax.pyrgos@gmail.com
Caractéristiques
Référence
345690
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
95 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 110 000
Efficacité énergétique
année de construction
1995
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur