Immeuble en Vente

Patisia
  • € 950 000
  • 5+
  • 1 080
  • 3+
Annonce mise à jour le 26/03/2024
Description
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ. Πωλείται από την Osmosis Real Estate επενδυτική ευκαιρία λόγω χαμηλού κόστους ανά τετραγωνικό μέτρο, γωνιακό κτήριο 7 επιπέδων, 1080 τετραγωνικών μέτρων.

Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 5 κύριους ορόφους και ένα μικρό δώμα. Περιλαμβάνει 15 οριζόντιες ιδιοκτησίες οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους μισθωμένες.
Στο σύνολο των διαμερισμάτων έχουν πραγματοποιηθεί τοπικές επεμβάσεις αναβάθμισης σε κουζίνα και μπάνιο. Η απόδοση των μισθωμάτων ακόμη και τώρα δίχως ριζική ανακαίνιση είναι αρκετά καλή, με προοπτική αύξησης. Λόγω του αυτοτελούς κτηρίου, το ακίνητο μπορεί να αλλάξει χρήση, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε επενδυτή.

Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία εξτρά κρυφή χρέωση!

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.
Caractéristiques
Référence
Π116013
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
1 080 m²
chambres/pièces
5+ chambres/pièces, 3+ bains/douches
nombre total étages
7 étages
autres caractéristiques
Exposition externe
Exposition sud, ouest
Coûts
prix
€ 950 000
Efficacité énergétique
année de construction
1965
état
À rénover
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
Η
Tour virtuel
Options additionnelles

Contacter l'annonceur