Villa indépendante Κέρκυρα, Faiakes, Corfou

CorfouΚέρκυρα
  • € 2 100 000
  • 5+
  • 300
  • 3+
  • Non
Annonce mise à jour le 01/01/2024
Description
Τρεις (3) πολυτελείς βίλες, συνολικού εμβαδού 300τμ με πανοραμική θέα από τη θάλασσα του Ύψου μέχρι και το παλαιό φρούριο της Κέρκυρας στο κέντρο της πόλης, διατίθονται προς πώληση από το γραφείο μας.
Είναι πλήρως ανακατασκευασμένες το 2017, διατίθονται πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και διαθέτουν συνολικά 8 υπνοδωμάτια - όλα με θέα στη θάλασσα - και 6 μπάνια. Οι 2 μεγαλύτερες βίλες (περ. 110τμ έκαστη) διαθέτουν από 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, ενώ η μικρότερη εξ' αυτών (περ. 80τμ) , διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Είναι όλες διακοσμημένες σε μοντέρνο στυλ, διαθέτει η καθεμία τη δική της πισίνα καθώς και πρόσβαση σε καθιστικό εξωτερικού χώρου, προσφέρουν στον επισκέπτη όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή.
Οι βίλες βρίσκονται εντός οικοπέδου έκτασης 3722τμ, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με ελαιόδεντρα διάφορα οπωροφόρα δέντρα και φυτά, το οποίο, οι ιδιοκτήτες φροντίζουν επιμελώς, διατηρώντας το σε εξαιρετική κατάσταση.
Στις εγκαταστάσεις της μονάδας υπάρχουν εξωτερικές αποθήκες για τις βαλίτσες των επισκεπτών, WC με ντους, ηλιακοί θερμοσίφωνες για καθεμία από τις βίλες, αποθήκες για λινοσκεπάσματα και laundry room, πλήρως οργανωμένο μπάρμπεκιου, σκεπαστό καθιστικό εξωτερικού χώρου καθώς και άνετος χώρος στάθμευσης για τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα.
Μέσω ιδιωτικού μονοπατιού που διαθέτει η κάθε βίλα, ο επισκέπτης, έχει τη δυνατότητα σε μόλις 5-10' με τα πόδια να βρεθεί στην παραλία του Ύψου καθώς και στο πλήθος των τουριστικών και εμπορικώς μαγαζιών της περιοχής μεταξύ των οποίων υπάρχουν καφετέριες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και σούπερ μάρκετ.
Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί ιδανική περίπτωση τόσο για κάποιον που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην αγορά μιας πολυτελούς κατοικίας για τις καλοκαιρινές διακοπές, απολαμβάνοντας ιδιωτικότητα και στιγμές χαλάρωσης ή μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή καθώς η συγκεκριμένη μονάδα, ενοικιάζεται και σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, προσφέροντας στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες πολύ καλές οικονομικές προοπτικές.
Caractéristiques
Référence
395070
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
300 m²
chambres/pièces
5+ (8 chambres, 5 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Système d'alarme
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 2 100 000
Efficacité énergétique
année de construction
2017
état
Nouveau / En construction
certification énergétique
Exempt
Options additionnelles

Contacter l'annonceur